Kamaszok, tinik ti szerettek suliba járni?
Figyelt kérdés
Persze most nem a tanulásra értem (azt gondolom a legtöbben nem:D), hanem a társaságra, hangulatra. Szerettek bejárni, vagy minden reggel fájdalommal keltek fel?2015. aug. 16. 00:04
1/12 anonim válasza:
Én szeretek. Nem vagyok társasági ember (megvannak a saját barátaim), de jó figyelni a diákokat. Olyan boldog mindenki.
2/12 anonim válasza:
En szemely szerint nagyon szeretek. Persze nem ugrok ki reggel az agybol a suli miatt, de szeretek ott lenni, jo a tarsasag, franko minden:)
3/12 anonim válasza:
Én amikor tini voltam szerettem az általános- és a középsuliba is járni :) Mindig ott voltam már 1 órával suli kezdés elött, a bejárósok is akkor érkeztek kb., jókat h.lysékedtünk, meg lehetett a házit csinálni :D
A szünetek meg pláne jók voltak, főleg az ebédszünet, vagyis az a 10 perc amíg be kellett a kaját lapátolni :)
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gyomorgörccsel megyek be. Én a tanulástól elvonatkoztatva szeretek bejárni. Vannak ott olyan haverjaim, akivel annyira nem jó a kapcsolatom, hogy összejárjunk sulin kívül, de kellemesen elbeszélgetünk.
7/12 anonim válasza:
Én nem szeretek, az osztálytársaimmal nem jövök ki, legalább is a többséggel, meg a tanárok közt is van pár olyan, akik mindenkibe belekötnek és hozzájuk már rendesen gyomorideggel megyek be órára, mert félek, legközelebb engem szúrnak ki maguknak.
8/12 Viven kérdései válasza:
Szeretek tanulni és járni a suliba de a többi piszkál.
Ugyhogy nem a társaság amiatt.
15/l
9/12 anonim válasza:
Én szeretnék.... De a 8 kerbe járok és cigány diákok vannak ezért senkivel nem beszélek.... És tanulni sem tudok mert minden órán hangoskodnak..mindegyiken.
Ezért nem szeretek.
10/12 anonim válasza:
Persze, nagyon jól elvagyunk. Most már minden jó, ellenség nincs. :D De persze nem úgy kelek fel reggel, hogy hurrá suli... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!