Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kamaszok, tinik ti szerettek...

Kamaszok, tinik ti szerettek suliba járni?

Figyelt kérdés
Persze most nem a tanulásra értem (azt gondolom a legtöbben nem:D), hanem a társaságra, hangulatra. Szerettek bejárni, vagy minden reggel fájdalommal keltek fel?

2015. aug. 16. 00:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Regen utaltam, mert visszahuzodtam, magányos voltam, tanárok is csak a csendesnek emlegettek, stb. Aztán valtoztattam kicsit a kulsomon es hozzaallasomon, felegyenesedtem, es ha valakinek a hiperaktív szot emlegetik, én jutok eszébe... Kovetkezoket nem nagykepusegbol: Népszerű lettem, mindig beszelek, tobbiek szerint vicces vagyok, néha egoista es ez zavar, néha flegma de Sosem rosszindulatból, tanárok mindig viccelodnek velem, van, akiknek alig varom az óráját aznap, hogy bemehessek... Szeretnek a nagyobbak is, oszt. Társaim is... Órákon folyton hülyülünk de nem szemtelenül, tanárok is nevetnek velunk, jo a közösség... Szeretem a barátaim de az osztályban nincs klikkesedes, altalaban egyutt lógunk... 4-es 5-os tanuló vagyok, es van par jo sztorim a suliból amit nagyon szeretek:

1. Becenév: Katica(bogár)

Azert hív a nemettanarom katicanak, (tobbieket belanak es gizinek, én kivétel vagyok :D) Na azert hív Katicanak, mert a 4-es dogak utan irtam egy 1-est, es azt mondta: kevesebb pontos lett ahany pötty van egy katican!

Nemettanarom orain folyton nevetunk, legjobb tanar....

NAGYON VAROM MINDEN NAP HOGY SULIBA MEHESSEK, PEDIG NEM VAGYOK STREBER, SOT...

2019. máj. 6. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Gimiben utáltam suliba járni. 2-3 tanárt szerettem nagyon. Többivel nem volt bajom. 1-2 nem volt néha szimpi.

Általánosban imádtam!!!nem vagyok stréber...sőt a tanulást utáltam a mi sulinkban alig tanultunk, inkább csak a hülyeség a sok csínytevés ment folyton. Sok haverom volt, népszerű voltam, de kevés igaz barátom.ezt nem gondként írom. Most meg már egyetemre járok, fura de szeretem

2021. jan. 29. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!