Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy az egyetemista gyereked rendszeresen másnaposan jár vizsgázni, vagy éppen zárthelyit írni?
Figyelt kérdés
Egyébként négyes-ötös jegyei vannak, ha ez számít.2023. jún. 17. 18:34
11/14 anonim válasza:
A bővebb kifejtés után én azt mondanám(előtte is azt mondtam volna, de így jobban), hogy semmit. Ha nem visz csődbe az ivászattal(=nem kér több pénzt, esetleg dolgozik), nem hány be a lakásba, nem kelek fel arra, hogy hajnalban ér haza(mondjuk vagy koliban, vagy albérletben lakna, ha odajutunk), akkor nem érdekel. Jók a jegyei, ez a lényeg.
Semmi gondom nincs azzal, ha valaki a vizsgát megelőző este nem tanul. Ehhez jó időbeosztás kell. Én a helyébe nem innék előző este, mert én nem tudok másnaposan teljesíteni, de nekem mások a határaim, az övéivel legyen tisztában. Tudja, hogy mennyit ihat, hogy működjön a másnap, ennyi.
12/14 anonim válasza:
Azt, hogy elég büfé szak lehet
13/14 anonim válasza:
Furcsállnám, de míg nincs gond és az eredméynek oylanok addig ok.
14/14 anonim válasza:
Nem az én dolgom - a tiéd sem. Egyszerűen okos, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!