Mit tehetünk, ha felnőtt, de gyereknevelésre teljesen alkalmatlan lányunk teherbeesett és meg akarja tartani a babát?
Figyelt kérdés
Tényleg nem lenne nála jó helye a babának, valószínűleg el is vennék tőle néhány hónapon belül, ráadásul abszolút semmi ansagi háttere nincs hozzá. A mi nyakunka szakadna az egész, de mi már nem akarjuk és nem is tudjuk bevállani egy gyerek felnevelését. Viszont ő nem hajlandó abortuszra menni. Mit tehetünk ebben az esetben?2023. jún. 12. 14:57
91/100 anonim válasza:
Mondjuk nekem ez egy pillanatig se lenne kérdés.
92/100 A kérdező kommentje:
#90, Már túl vagyunk az abortuszon, nagyon megkönnyebbültünk.
2023. júl. 1. 16:53
93/100 anonim válasza:
Legalább ennek hatására elgondolkozott a rehabon?
94/100 anonim válasza:
Sajnos ez volt az egyetlen jó döntés! ❤️
95/100 anonim válasza:
Nem tudtok tenni semmit, sajnos szaporodni mindenkinek joga van, olyanoknak is akiknek semmi felelősségtudata, háttere nincs. Hogy az életüket hogyan oldja meg a lányod, az legyen az ő gondja. Annyit tehetsz , hogy ne a ti nyakatokra szüljön le, megmondjátok neki, hogy szedje össze a cuccait és menjen el. Ennyi.
96/100 anonim válasza:
95 legközelebb ha kommentelsz nézd meg a dátumot meg a válaszokat, ugyanis a kérdező írta, hogy már túl vannak az abortuszon.
97/100 anonim válasza:
96. Legközelebbre talán megérted, hogy nem mindenkinek van ideje arra, hogy 10 oldal kommentszekciót végignyálazzon. Elolvastam a kérdést, válaszoltam rá, pont. + Nem hozzád szóltam. További szép napot.
98/100 anonim válasza:
Amikor nincs otthon összecsomagolod a holmiát egy bőröndbe, kiteszed az ajtó elé és lecseréled az ajtón a zárbetétet.
Innen kezdve már nem a te gondod.
99/100 anonim válasza:
Abszolút megértem a kérdezőt, mi hasonlón megyünk keresztül. Nővérem teherbe esett a pasijától úgy, hogy a pasinál lakott 2-3 hónapos ismerettség után, aki anyós mellett él és odaszült gyereket. Most elintézte hogy kidobják nővéremet, mert a pasija nem állt ki érte és a gyerekéért, emiatt most anyámékhoz költözött vissza 1 éves gyerekkel. A szüleim 65 évesek, ők sem akarnának már gyereket nevelni, apuka meg gyerektartást sem akar fizetni.
100/100 anonim válasza:
A nem kellő holmikat eBay-en kell meghirdetni eladóként. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!