Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 25éves anyuka vagyok.

Párommal 4éve vagyunk eggyütt van egy 2hónapos kisfiunk. Tanácsotokat szeretném kérni vagy voltatok e ilyen helyzetben:

Úgy veszem észre hozzám nem igazán ragaszkodik a babánk,pedig mindent próbálok megtenni hogy ő számára tökéletes anya tudjak lenni..Talán már görcsösen is szeretném hogy érezzem szeret engem,ragaszkodik.. De sajnos egyáltalán nem.Pedig szoptatok is, rengeteget babusgatom ölelgetem beszélek neki..ritkán ha figyel rám közben pedig mindent én csinálok én fürdetem,tisztába teszem öltöztetem altatom stb..Mégis az apjánál vagy anyósnál jobban elvan,figyel rájuk,rám csak néha néha ejt egy mosolyt aztán ennyi.. Tudnátok nekem tanácsot adni mit csináljak jobban? Multkor sírt nem tudtam megnyugtatni az apjánál egyből megnyugodott..Pokoli érzés volt hogy a saját gyerekem nem nyugszik meg nálam..Mostmár kezdek bele törődni😞

2023. jún. 5. 13:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Öhm, kéthónaposan azt sem tudja, kije vagy, és ha már most ilyen görcsösen magadhoz akarod láncolni, bele se merek gondoli, mi lesz kéésőbb, amikor a gyerek önállóságra vágyik - mondjuk olyan 1-2-4 x éves korától kezdve.
2023. jún. 6. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy még jó hogy nem nyugszik meg, amikor érzi rajtad, hogy síkideg vagy.
2023. jún. 6. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!