Anyával lenne a gond, hisz ok nélkül leüvöltötte a fejemet. Az volt a gond hogy elvileg nem főztem meg jól a rizst. Pedig pontosan úgy csináltam mindent ahogy ő és ahogy mindig is szoktam. Aztán amikor úgy váltem hogy kész van a rizs vissza mentem filmet nézni. Ezután arra lettem figyelmes hogy a nevemet ordítja a konyhából. Na mondom ez már nem kezdődik jól, gyorsan kiszaladtam a konyhába.És elkezdett velem ordibálni minden ok nélkül. MAjd végül megnéztem a rizst és semmi baja nem volt, csak annyi hogy nem fűszereztem meg. Ezen kívül semmi baja nem volt, rendesen megszívta magát. De olyanokat mondott hogy lusta vagyok és hogy csa hízlalom itthon a seggemet. Nemértem, hisz mindig is segítettem neki, amit kért szó nélkül teljesítettem. 4 hete csak ilyen kis napraforgó magot nasizok semmi mást. És hogy azt mondta hogy a tanulásról már ne is beszéljünk. Nem értem mit akar ezzel mondani, hisz vége van a sulinak, végre nem kell magántanulónak lennem és nem kell két iskolát vinnem. Most itthon vagyunk Magyarországon, és Németországban is teljesen jók a jegyeim, olyan jegyeim vannak mint a többieknek. Egyszerűen nemértem mi a gond velem. Lehet hogy az a baj hogy ha úgy látom nincs semmi dolgom akkor filmet nézek. Foggalmam sincs.
Ha minden úgy történt, ahogy leírtad, akkor nem értem anyukádat. Bárkivel előfordulhat, hogy elfelejt fűszert, sót, cukrot rakni valamibe. Még tapasztalt háziasszonyokkal is. Ráadásul ez egy olyan dolog, amit egyszerű korrigálni.
Az meg miért lenne baj, hogy filmet nézel, kikapcsolódsz? Erre nem csak nyáron van szükséged, hanem tanév közben is.
Tényleg nem értem. Sok gyerek semmit nem segít otthon, nemhogy főz!
2020. júl. 3. 14:17
2/13 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet, csak velem édesapám is folyton ok nélkül ordibált. Ha főztem az volt a baj ha nem akkor az, ha takarítottam az volt a baj ha nem akkor az. Szóval mindig voltam valami amit rosszul csináltam, szerintük hülye is vagyok mint a segg (kitűnő bizivel jelenleg a mérnökin). Nalunk ez addig fajult, hogy fogtam magam és a páromhoz költöztem(már 2 éve).
Minden képpen próbálj beszélni anyuddal hátha csak sok a stressz vagy bántja valami. Ennek mindig (szinte mindig) egyedi oka van. A beszélgetés mindig egy lépés a jó irányba
2020. júl. 3. 14:20
3/13 A kérdező kommentje:
4 hete vagyunk itthon Magyarországon és renováljuk a házat. Ha kérte akkor MINDIG segítettem MINDENBEN. Ha az napra nem tervezett semmit akkor filmeztem meg pihentem. Vagy ha azt láttam hogy én itt bent fekszek ő meg kint dolgozik akkor mindig kimentem és megkérdeztem hogy tudok-e segíteni valamit, plusz mindig kiittem neki egy üveg hűtött vizet. Ha azt mondta hogy nemtudok segíteni akkor visszamentem filmet nézni. Ha visszamentünk Németbe akkor nyílván tanulni is fogok de itthon mit tanuljak, főleg ha nincsenek is itthon a könyveim.
2020. júl. 3. 14:28
4/13 anonim válasza:
Próbálj beszéletni vele! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát
2020. júl. 3. 14:36
5/13 anonim válasza:
Régi parasztcsaládoknál volt úgy, hogy ha az apa vagy anya ,meglátta, hogy valaki üldögél, ráripakodott, hogy ne lógasd a lábad, keresd meg a munkát, ingyenélő. Valószínűleg idegesíti már őket a jelenléted, örülnének, ha nem otthon laknál.
2020. júl. 3. 14:38
6/13 anonim válasza:
Anyud egy hisztérika p.csa. Biztos hiányzik neki egy kemény b.szatás.
2020. júl. 3. 14:59
7/13 A kérdező kommentje:
kedves 5. válaszoló nem vagyok még elég idős ahhoz hogy elköltözzek, 15/L vagyok.
6. válaszoló igen, nagyon sokszor leordítja a fejem, de ne mondj róla több ilyet.
2020. júl. 3. 15:23
8/13 A kérdező kommentje:
Most pedig egyébként az volt a baj hogy ettem a csokiból néhány kockát és bejött a szobámba és megkérdezte hogy én ettem-e a csokiból, és mondtam hogy igen én ettem belőle ekkor hozzám dobta izomból a csokit és elsétált. aztán elmentem gyorsan a boltba hogy vegyek neki egy másikat. Nemtudom, velem van a baj, vagy most miért viselkedik így velem? Mit tudnék tenni?
2020. júl. 3. 15:42
9/13 anonim válasza:
Testvérem, nyilván nem veled van a gond. Normális ember szerinted csinálna ilyet? Kell egy nagy dákó neki, talán megoldaná a gondját.
2020. júl. 3. 17:39
10/13 anonim válasza:
Mivel látni sem bír téged, minél kevesebbet legyél otthon. Könyvtár, netkávézó, bármi, csak ha szabadnap van, ne lásson. Egyébként ő iszik? Alkoholisták viselkednek így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!