Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valamit én csinálok rosszul?

Valamit én csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Anyával lenne a gond, hisz ok nélkül leüvöltötte a fejemet. Az volt a gond hogy elvileg nem főztem meg jól a rizst. Pedig pontosan úgy csináltam mindent ahogy ő és ahogy mindig is szoktam. Aztán amikor úgy váltem hogy kész van a rizs vissza mentem filmet nézni. Ezután arra lettem figyelmes hogy a nevemet ordítja a konyhából. Na mondom ez már nem kezdődik jól, gyorsan kiszaladtam a konyhába.És elkezdett velem ordibálni minden ok nélkül. MAjd végül megnéztem a rizst és semmi baja nem volt, csak annyi hogy nem fűszereztem meg. Ezen kívül semmi baja nem volt, rendesen megszívta magát. De olyanokat mondott hogy lusta vagyok és hogy csa hízlalom itthon a seggemet. Nemértem, hisz mindig is segítettem neki, amit kért szó nélkül teljesítettem. 4 hete csak ilyen kis napraforgó magot nasizok semmi mást. És hogy azt mondta hogy a tanulásról már ne is beszéljünk. Nem értem mit akar ezzel mondani, hisz vége van a sulinak, végre nem kell magántanulónak lennem és nem kell két iskolát vinnem. Most itthon vagyunk Magyarországon, és Németországban is teljesen jók a jegyeim, olyan jegyeim vannak mint a többieknek. Egyszerűen nemértem mi a gond velem. Lehet hogy az a baj hogy ha úgy látom nincs semmi dolgom akkor filmet nézek. Foggalmam sincs.
2020. júl. 3. 14:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Dehogy iszik! Csak vannak néha hangulatingadozásai, amiket nemértek. De egyébként az anyám nem alkoholista
2020. júl. 5. 22:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Dehogy iszik! Csak vannak néha hangulatingadozásai amiket nemértek
2020. júl. 5. 22:11
 13/13 Laylah ***** válasza:
100%

Hány éves? LEhet, hogy kezdődik nála a klimax, arra jellemző az ilyen mértékű hangulatingadozás.

Egyébként nem ritka eset a tiéd, viszont valószínűleg sosem fogod megtudni, valójában mi baja van. Abban az egyben biztos lehetsz, hogy nem miattad van, csak te vagy kéznél, aki "rangján aluli" és bele lehet rúgni, ki lehet rajta tölteni a dühöt, frusztrációt, mert tisztában van vele, hogy ha vissza is szólnál, ő a szülő, őneki kell nyerni (akkor is, ha pontosan tudja, hogy nincs igaza). Az én anyám ugyanezt csinálta, csak sokkal durvábban. Utólag tanulva azt mondom, hogy olyankor hagyd ott a fenébe, menj el sétálni, biciklizni, bárhová, csak mihamarabb indulj, lehetőleg úgy, hogy ne lássa. Majd órák múlva visszamész, mikor kimorogta magát, ha be is szól, megmondhatod neki, hogy nem tudod, mi baja van, de cseszegessen mást, nem vagy boxzsák.

2020. júl. 23. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!