18 éves elmúltam most leszek nemsokára 19 és apám nem engedi még most se meg ,hogy cigizzek ez normális?
Figyelt kérdés
Itthon csak akkor gyújtok rá ha nincs itthon, mert ilyeneket vág a fejemhez hogy elrohad a cigitől a bőröd a fogad és csúnya ráncos leszel. Ez pedig hülyeség!! Mert sok idősebb embert látok akik régóta cigiznek és nem is csúnyák. Sőt a cigit orvos gyomor problémákra is ajánlja, ilyent is hallottam már. Persze nem egészséges bár kitudja lehet hogy csak ráfogják hogy káros.
Azért más ilyen korú fiatal mint én már cigizhet a szülei előtt én meg nem és ez nagyon zavar! Piát is titokban kell innom azt se engedi apám.
2023. jún. 5. 09:38
41/44 anonim válasza:
Jaaa h MOST van pénzed cigire... Na és utàna mi a terv okos? Határozottan hulye vagy h van X összeged és ahelyett h pl . Jogsit kezdenél vagy félre rakd vagy elköltöznél belőle elbagózod meg eliszod... Ez igen! Érett felnőtt hatàrozott viselkedés...
42/44 anonim válasza:
Apád egy rendes, korrekt ember.
Ha egyszer felnősz (agyilag), hálás leszel ezért.
43/44 anonim válasza:
Ha felnőtt vagy minek laksz még a nyakukon? El lehet költözni, mint a felnőttek teszik, és a saját lakásodban a saját pénzedből azt csinálsz amit akarsz:-)
44/44 anonim válasza:
Pár száz ezret. Egyre rosszabb a kamu. De ha kaptál is volna, lehetne eszed, hogy félrerakod, vagy befekteted ÉRTELMES dologra. Ha hirtelen kell, semmi pénzed nem lesz, mert elszívtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!