18 éves elmúltam most leszek nemsokára 19 és apám nem engedi még most se meg ,hogy cigizzek ez normális?
Itthon csak akkor gyújtok rá ha nincs itthon, mert ilyeneket vág a fejemhez hogy elrohad a cigitől a bőröd a fogad és csúnya ráncos leszel. Ez pedig hülyeség!! Mert sok idősebb embert látok akik régóta cigiznek és nem is csúnyák. Sőt a cigit orvos gyomor problémákra is ajánlja, ilyent is hallottam már. Persze nem egészséges bár kitudja lehet hogy csak ráfogják hogy káros.
Azért más ilyen korú fiatal mint én már cigizhet a szülei előtt én meg nem és ez nagyon zavar! Piát is titokban kell innom azt se engedi apám.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__3871791-..
a négyes hozzá szoló mázlista lehet. Kár hogy nem ismerem/:
Őneki engedték pedig fiatalabb volt mint én jóval.
Minden jogod megvan, hogy dohányozz, apád csak jót akar neked. Hidd el, hogy szar lesz, ha 40 évesen úgy fogsz köhögni tőle, hogy mindenki 3 székkel odébb ül mellőled a buszon, vagy amikor a barátaid, akik esetleg nem cigiznek, rád szólnak, hogy büdös vagy, esetleg amikor észreveszed, hogy hetente egy 10-es elmegy erre a szennyre, kivéve persze, ha a legócskább szivarkákat szívod majd (Tudom, hogy nem hallgatsz az egészségügyi figyelmeztetésekre, anno én sem hallgattam, mikor rászoktam, ezért jövök inkább személyes példákkal a múltból).
Nem hibáztathatod apádat, amiért nem akarja végignézni, ahogy évekkel rövidíted meg az életedet.
Szerintem normális. Senki sem akarja, hogy cigizzen a gyereke.
A cigaretta pont az, amiről biztosan tudják, hogy árt. Nekem elég sok ismerősöm halt meg, harmincas, negyvenes éveiben rákban. Mind nagy dohányosok voltak.
Nagyon nehéz leszokni, úgyhogy az a legjobb, hogyha nem is szoksz rá fiatal korodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!