Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 éves elmúltam most leszek...

18 éves elmúltam most leszek nemsokára 19 és apám nem engedi még most se meg ,hogy cigizzek ez normális?

Figyelt kérdés

Itthon csak akkor gyújtok rá ha nincs itthon, mert ilyeneket vág a fejemhez hogy elrohad a cigitől a bőröd a fogad és csúnya ráncos leszel. Ez pedig hülyeség!! Mert sok idősebb embert látok akik régóta cigiznek és nem is csúnyák. Sőt a cigit orvos gyomor problémákra is ajánlja, ilyent is hallottam már. Persze nem egészséges bár kitudja lehet hogy csak ráfogják hogy káros.

Azért más ilyen korú fiatal mint én már cigizhet a szülei előtt én meg nem és ez nagyon zavar! Piát is titokban kell innom azt se engedi apám.

2023. jún. 5. 09:38
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el saját lakásba aztán ott akkor gyujtasz rá amikor akarsz.
2023. jún. 5. 15:36
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt vagy? Miért? Külön élsz és magad tartod el? Ha nem, akkor max nagykorú, de messze a felnőttségtől.

És miből volt pénzed cigire? Csak nem abból amit a szemét apád adott?:-D

2023. jún. 5. 16:10
 33/44 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom, szèp is lett volna, ha bármit is meg akartak volna tiltani nekem 19 évesen. Nem vagy már 10 éves, állj ki magadèrt, különben 25 évesen is apuci fogja megmondani, hogy mit csinálhatsz.
2023. jún. 5. 19:03
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Én fel nem tudom fogni, hogy lehet egyeseknek ilyen unalmas az életük, hogy ilyen gagyi kamukérdésekkel foglalják el magukat
2023. jún. 5. 19:10
 35/44 A kérdező kommentje:
Hiába állok ki magamért hiába vagyok erős személyiség akkor meg elvernek ,el veszik a telefonomat, mert nem azt csinálom amit mondanak.
2023. jún. 6. 07:25
 36/44 anonim ***** válasza:
81%
35. Ki mondta, hogy állj ki magadért? 34 válaszon keresztül pofáztuk el neked, hogy ez nem jó, és ne csináld! Nem fogunk bátorítani a hülyeségben, hiába ,, képzeled,, magad felnőttnek! A szüleidnek van igaza. Pont.
2023. jún. 6. 09:05
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
". Mondtam 18 vagyok, másrészt ne kutasson a szobámba mert én se kutatok a szüleim szobájába nagyon nem szép dolog kutakodni." - a saját házában azt tesz, amit akar, fogd már fel. És miből volt pénzed cigire? Erre a kérdésre nem válaszoltál, pedig kérdezték. Gyerek vagy még, nagy pofával. Nem attól vagy felnőtt, hogy betöltötted a 18-at!
2023. jún. 6. 12:31
 38/44 A kérdező kommentje:
Vizsgám jól sikerült és kaptam pár szár ezret abból van pénzem.
2023. jún. 6. 13:23
 39/44 A kérdező kommentje:
pár száz ezret
2023. jún. 6. 13:23
 40/44 anonim ***** válasza:
77%
Igaza van. Ja saját pénzeden veszed szívd előtte úgyis megérzi nem hulye max nem szól...
2023. jún. 6. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!