Miert csinaljak ezt a szüleim?
Sziasztok! Sose írtam meg ide ki semmit, de mostmar máshol nem nagyon tudok segítséget kérni.
En vagyok a legkisebb a családban,(lany) 2 bátyám van, az egyikük 24 a másikuk 19 éves. Apukám fogorvos, anyukám meg az asszisztense és a 2 bátyám is fogorvosnak tanul, vagyis az egyikőjük most felvetelizik de valószínűleg felveszik a 484 pontjával.
Mindketten remek iskolaba jártak így elvaras volt számomra is, hogy odamenjek. Ez teljesült is. Viszont a szüleim belém is nyomják, hogy én is orvos leszek, fogorvos és hogy kiváló orvos lesz belőlem. Már mondtam nekik többször is, hogy engem annyira nem érdekel, nem szeretem a kémiát, a bioszt sem annyira, inkább a nyelveket és a művészetet szeretem. Természetesen ebből nem fogok tudni megelni valószínűleg de nem tervezek orvosi irányba menni. Valahányszor mondom mintha falnak beszélnék, sose értik meg és mindig azzal jönnek hogy 3 gyerek a családban és mindhárom orvos lesz, ez mennyire klassz. Borzasztoan rossz érzéssel tölt el, és úgy érzem csak akkor lehetek jó gyerek a szemükben hogyha én is orvos leszek. :/
Nincs annal rosszabb ha olyan munkát végzel amit nem szeretsz
Hosszu zavon kinyirja az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!