Mit csináljak ha vernek a szüleim?
Figyelt kérdés
Apám kint dolgozik franciaországban, de ha itthon van verbálisan és fizikailag is bánt.
Anyám meg megver és tép mindenért, most pl éheztet is mert "nem én fizetem a kaját"
2 kistestvérem van. Velük nem ilyenek, illetve most váltak el, anyának új párja van, aki erről nem is tud.
Éhes vagyok, csináltam magamnak reggelit és anya elvette tőlem, megette.
16L
2023. jan. 21. 11:24
2/12 anonim válasza:
Neted van, szóval rendelj valamit.
3/12 anonim válasza:
Pofozd és tépd vissza anyádat. Én felhívnám telefonon a rendőrséget, hogy anyám nem engedi hogy egyek, ha eszek akkor megver kérem segítsenek. Azonnal kimegy a rendőrség. Plusz suliban és a városotokban a családsegítő.
Közben kimennék a hütőhöz, elkezdenék MINDENT betömni a szádba, ha anyád jön és elkezd ütlegelni, akkor üsd vissza. Erőből.
4/12 A kérdező kommentje:
2#
Nincs pénzem, és ki sem mehetek a szobából.
2023. jan. 21. 11:57
5/12 anonim válasza:
Azt nem javaslom, hogy verekedj, legyen több eszed az anyadnal. Penzed gondolom nincs, hogy magadnak rendelj. Csaladsegito, rendőrség, esetleg NANE alapítvány.
6/12 anonim válasza:
Tudok segíteni, de te is kellesz hozzá.
7/12 anonim válasza:
Osztályfőnökként volt pontosan ilyem esetem. Szólj a tanárodnak. Kötelessége segíteni, és tudja is, hová kell fordulnia.
8/12 anonim válasza:
Miért nem mehetsz ki a szobából? És mosakodni, enni, wc?
10/12 anonim válasza:
Az iskolában látványosan rosszul leszel és véletlen kicsúszik a szádon h otthon éheztetve vagy, 3 napja nem ettél, bántalmaznak, nem bírod idegekkel stb. Ha már dráma, legyen stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!