Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen apàról?

Figyelt kérdés

30/N vagyok.

Sokszor elgondolkozom rajt, hogy mindig azt mondta, én vagyok az élete értelme, ennek ellenére mindig megígért nagy dolgokat, de soha nem vàltotta be.

A harminc évem alatt egyszer sem kaptam tőle egy szàl viràgot, egy tàbla csokit, soha nem vitt el sehova, még sétàlni sem, soha nem tàncolt velem, nem vitt el a Balatonra.

Soha nem mesélt a múltjàról, nem is engedett kérdezni.

Az sosem érdekelte, hogy én legbelül mit érzek vagy mit gondolok, csak hogy legyen diplomàm, meg munkàm.

Nem merek neki elmondani semmit magammal kapcsolatban, próbàltam, de nem volt ràm kívàncsi.

Ennek ellenére furcsa, azt mondja, szeret, hiànyzom neki, de én nem hiszem. Azt gondolom, csak mivel egyedül élt egész életében, mindenkit elmart maga mellől, és befordult. Ha ott vagyok, akkor sem érdeklem, nem csinàlunk soha semmit. Van pàrom, róla sem beszélhetek. De hív, hogy én menjek. Miért csinàlja ezt? Mit akar tőlem? Mit vàr tőlem?

2023. máj. 28. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Furcsa fazon azt meg kell hagyni.Szerintem magányos.
2023. máj. 28. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek baràtai, a testvérei sem érdeklik, sőt kb senki. Mindig így élt.
2023. máj. 28. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom miért.Antiszociális szerintem
2023. máj. 28. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Akarod írni aszociális. Teljesen más jelentéssel bír a kettő.
2023. máj. 28. 09:37
 5/7 anonim válasza:
33%
Szerintem is csak egyszerűen ilyen a stìlusa, vannak ilyen emberek. A szeretetüket is kissè èrdekes módon mutatjàk ki. Meg lehet, hogy azèrt sem beszèl a múltjàról meg magàról, mert egy trauma èrhette règen, ettől is befordulhatott. Egy pszichológus kikezelnè.
2023. máj. 28. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha midnig igy élt akkor neki lehet ez jo.
2023. máj. 28. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem apának való, amiket írtál, azok szerint inkább a társadalom által elvártakat szajkózza vissza.

Nem belülről jön, sajnos.

Erőltetni nem fogod tudni.

De az nagyon jó, hogy ezt felismerték, mert így a jövőben, ha lesz saját párod, mindegy, hogy nő, vagy férfi, te már felismerés időben, ha ilyen a személyisége.

2023. máj. 29. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!