Tényleg ezt érdemlem, vagy anyukám fújja fel a dolgot?
“ kimentem a szobából, szépen mondtam, hogy egy kicsit vegyük halkabbra, és lejjebb tekertem a számítógépen, anyukám mondta, hogy nem vesszük halkabbra és visszatette üvöltőre, újra kértem, hogy tegye lejjebb”
Ebben hol olvassatok az, hogy azt mondta volna az anyjanak, hogy anyuka vegyuk lejjebb? Nem szolitotta anyukanak. Nekunk irja ugy a tortenetben, hogy anyukam, de az anyjanak nem mondta, ot nem szolitotta neven, csak annyit mondott, vegyek le a hangerot.
21. De most komolyan mi van ha az anyját valaki anyukának hívja??
Hát könyörgöm, hogy hívja hiszen az anyukája!?
25, Jajj már, ennyire ne legyünk besavanyodva. Az, hogy lemegy egy nettó két perces dal, azért nem egy akkora tragédia, hogy "ki kell bírnia". Ez egy poén, egy kedves köszöntés.
Hogy két percet képtelen kivárni, az nem anyukát minősíti, hanem a kérdezőt. Ez nettó hiszti. Nem is ez a fő gond, mert rá lehetne fogni munkára, fáradtságra, rossz napra, hogy idiótán reagált, de ez, hogy még neki áll feljebb, és anyukát kell szidni nyilvánosan, hogy dehülye... hát na.
Szerintem teljesen érthető anyuka reakciója, hogy akkor egye a tortát maga, és ne várjon semmit, ha csak puffogni képes.
Anyuka megvárhatta volna míg kicsit pihensz. Szerintem ő soha nem éjszakázott. Az éjszakás műszak sokkal jobban kifáraszt, mint a nappalos. Ilyenkor az emberek jelentős része tényleg csak a pihenésre tud gondolni.
Ezt anyukádnak meg kellene érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!