Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ezt érdemlem, vagy...

Tényleg ezt érdemlem, vagy anyukám fújja fel a dolgot?

Figyelt kérdés
Múlt héten volt a születésnapom, mondta anyukám, hogy majd meg lesz tartva, kiderült ma reggel, hogy ő ma szeretné megtartani. Hazáértem a munkából fáradtan, gondoltam picit lepihenek, szüleim üveghangon bekapcsolták Halász Judit boldog szülinapot című zenét, kimentem a szobából, szépen mondtam, hogy egy kicsit vegyük halkabbra, és lejjebb tekertem a számítógépen, anyukám mondta, hogy nem vesszük halkabbra és visszatette üvöltőre, újra kértem, hogy tegye lejjebb, halljuk egyáltalán egymás hangját. Erre ideges lett bedobott egy borítékot a szobámba, és percekig kiabált, hogy hálátlan vagyok, meg hogy egy pohár vizet sem érdemlek, és a 10 ezer forintos tortát egyem meg egyedül, mert nem érdemlek ünneplést. Ennyire bántó volt, hogy kértem ne üvöltsön a zene?
2023. máj. 27. 18:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
96%

“ kimentem a szobából, szépen mondtam, hogy egy kicsit vegyük halkabbra, és lejjebb tekertem a számítógépen, anyukám mondta, hogy nem vesszük halkabbra és visszatette üvöltőre, újra kértem, hogy tegye lejjebb”

Ebben hol olvassatok az, hogy azt mondta volna az anyjanak, hogy anyuka vegyuk lejjebb? Nem szolitotta anyukanak. Nekunk irja ugy a tortenetben, hogy anyukam, de az anyjanak nem mondta, ot nem szolitotta neven, csak annyit mondott, vegyek le a hangerot.

2023. máj. 27. 22:56
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

21. De most komolyan mi van ha az anyját valaki anyukának hívja??

Hát könyörgöm, hogy hívja hiszen az anyukája!?

2023. máj. 27. 22:58
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Na, kérdező, szerinted miért nem tartottam meg legutóbb a szülinapomat családi körben? A hasonló kaliberű hisztik miatt...
2023. máj. 28. 02:27
 24/30 anonim ***** válasza:
47%
Hisztis vagy, alkalmazkodni képtelen liba. Anyukád csak meg akart ünnepelni, meglepni a zenével, nehezedre esett volna mosolyogva kimenned a szobából és adni neki egy puszit és kibírni azt a pár percet? Tahó vagy, hozzádvágtam volna még a tortát is, tipikus mai flegma misszpi...a.
2023. máj. 28. 05:10
 25/30 anonim ***** válasza:
89%
Ha az ünnepeltnek ,,ki kell bírnia" az ünneplést, az már régen rossz. Pont, hogy olyankor inkább az ő igényeit kéne előtérbe helyezni!
2023. máj. 28. 06:13
 26/30 anonim ***** válasza:
41%

25, Jajj már, ennyire ne legyünk besavanyodva. Az, hogy lemegy egy nettó két perces dal, azért nem egy akkora tragédia, hogy "ki kell bírnia". Ez egy poén, egy kedves köszöntés.

Hogy két percet képtelen kivárni, az nem anyukát minősíti, hanem a kérdezőt. Ez nettó hiszti. Nem is ez a fő gond, mert rá lehetne fogni munkára, fáradtságra, rossz napra, hogy idiótán reagált, de ez, hogy még neki áll feljebb, és anyukát kell szidni nyilvánosan, hogy dehülye... hát na.

Szerintem teljesen érthető anyuka reakciója, hogy akkor egye a tortát maga, és ne várjon semmit, ha csak puffogni képes.

2023. máj. 28. 06:54
 27/30 anonim ***** válasza:
23%
26. Én egyetértek. De itt a válaszolók többsége azt hiszi körülöttük forog a világ
2023. máj. 28. 06:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyuka megvárhatta volna míg kicsit pihensz. Szerintem ő soha nem éjszakázott. Az éjszakás műszak sokkal jobban kifáraszt, mint a nappalos. Ilyenkor az emberek jelentős része tényleg csak a pihenésre tud gondolni.

Ezt anyukádnak meg kellene érteni.

2023. máj. 28. 07:24
 29/30 anonim ***** válasza:
84%
Anyukád szimplán passzív-agresszív mártír. Nem kell vele foglalkozni.
2023. máj. 28. 08:34
 30/30 anonim ***** válasza:
79%
Itt a probléma az,hogy semmibe vette azt,hogy te dolgoztál,és fáradt vagy. Egy fáradt embernek meg pont nem a bulizás jár az eszébe. Biztos vagyok benne,hogy ha délután 3 kor csinálta volna,nem így reagáltál volna. Mondjuk te még szerényen oldottad meg. En lehet lerúgtam volna a gépet az asztalról. Utálom,ha felkeltenek.
2023. máj. 28. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!