Tényleg ezt érdemlem, vagy anyukám fújja fel a dolgot?
Figyelt kérdés
Múlt héten volt a születésnapom, mondta anyukám, hogy majd meg lesz tartva, kiderült ma reggel, hogy ő ma szeretné megtartani. Hazáértem a munkából fáradtan, gondoltam picit lepihenek, szüleim üveghangon bekapcsolták Halász Judit boldog szülinapot című zenét, kimentem a szobából, szépen mondtam, hogy egy kicsit vegyük halkabbra, és lejjebb tekertem a számítógépen, anyukám mondta, hogy nem vesszük halkabbra és visszatette üvöltőre, újra kértem, hogy tegye lejjebb, halljuk egyáltalán egymás hangját. Erre ideges lett bedobott egy borítékot a szobámba, és percekig kiabált, hogy hálátlan vagyok, meg hogy egy pohár vizet sem érdemlek, és a 10 ezer forintos tortát egyem meg egyedül, mert nem érdemlek ünneplést. Ennyire bántó volt, hogy kértem ne üvöltsön a zene?2023. máj. 27. 18:54
3/30 anonim válasza:
Kissé túlreagálta anyukád.
Szerintem inkább ő akart bulizni, nem azt akarta, hogy te érezd jól magad.
4/30 anonim válasza:
Most komolyan, a köszöntés zenével max kettő perc. Ennyit igazán kibírhattál volna, ha már téged köszöntenek.
5/30 anonim válasza:
Gondolom mostra készült el a torta.
Itt veled volt a baj mem vele
6/30 anonim válasza:
Én már a legelső bunkó megjegyzés után kidobtam volna a balhét. Hogy lehet úgy beszélni egy szülővel, hogy "anyuka, egy kicsit vegyük halkabbra"? Komolyan, mintha egy vadidegenhez beszélnél. Egyáltalán miért élsz még velük, ha ennyire semmibe nézed őket?
7/30 anonim válasza:
6. Mi lenne ebben bunkó???? Csak megmondta, hogy vegyék halkabbra a zenét! Nem volt ebben semmi bunkó...
8/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy úgy mondtam volna mintha egy vadidegenhez beszélnék, hiszen szépen mondtam. Plusz régen is akármikor ilyen üveghangon szólt a zene, mondtam hogy vegyék halkabbra, mert túl hangos. Nem követtem el bűnt, mégis órák óta nem beszél velem, gondoltam teszek ismét egy próbát, hogy beszéljek vele, de csak a zenét mondja, hogy miért nem lehetett meghallgatni, meg hogy most tönkretettem a szülinapom.
2023. máj. 27. 19:58
9/30 anonim válasza:
Én kívülállóként úgy látom hogy anyukád fel akart köszönteni és örömet okozni, erre pedig te nem hogy hálás lennél és mosolyognál 5 percig hogy gondolt rád és milyen jófej hanem kimész hogy halkítsa le a zenét?
Ha ilyen hálátlan megkeseresett gyerekem lenne vélhetően ugyanezt csináltam volna. Mondtam volna neki hogy köszöntsön akkor téged Szent Péter meg a Jóisten a legközelebbi szülinapodon teeee hálátlan gyászkereszt!!
10/30 anonim válasza:
#7 Nem, nem ezt mondta. Olvasd el a leírást is. És azért bunkó, mert a fogyatékosokkal szoktak így beszélni a nevelői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!