Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ezt érdemlem, vagy...

Tényleg ezt érdemlem, vagy anyukám fújja fel a dolgot?

Figyelt kérdés
Múlt héten volt a születésnapom, mondta anyukám, hogy majd meg lesz tartva, kiderült ma reggel, hogy ő ma szeretné megtartani. Hazáértem a munkából fáradtan, gondoltam picit lepihenek, szüleim üveghangon bekapcsolták Halász Judit boldog szülinapot című zenét, kimentem a szobából, szépen mondtam, hogy egy kicsit vegyük halkabbra, és lejjebb tekertem a számítógépen, anyukám mondta, hogy nem vesszük halkabbra és visszatette üvöltőre, újra kértem, hogy tegye lejjebb, halljuk egyáltalán egymás hangját. Erre ideges lett bedobott egy borítékot a szobámba, és percekig kiabált, hogy hálátlan vagyok, meg hogy egy pohár vizet sem érdemlek, és a 10 ezer forintos tortát egyem meg egyedül, mert nem érdemlek ünneplést. Ennyire bántó volt, hogy kértem ne üvöltsön a zene?
2023. máj. 27. 18:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
71%
Anyád büdös paraszt.
2023. máj. 27. 19:02
 2/30 anonim ***** válasza:
20%
Már bocs.
2023. máj. 27. 19:02
 3/30 anonim ***** válasza:
91%

Kissé túlreagálta anyukád.

Szerintem inkább ő akart bulizni, nem azt akarta, hogy te érezd jól magad.

2023. máj. 27. 19:04
 4/30 anonim ***** válasza:
76%
Most komolyan, a köszöntés zenével max kettő perc. Ennyit igazán kibírhattál volna, ha már téged köszöntenek.
2023. máj. 27. 19:22
 5/30 anonim ***** válasza:
9%

Gondolom mostra készült el a torta.

Itt veled volt a baj mem vele

2023. máj. 27. 19:26
 6/30 anonim ***** válasza:
6%
Én már a legelső bunkó megjegyzés után kidobtam volna a balhét. Hogy lehet úgy beszélni egy szülővel, hogy "anyuka, egy kicsit vegyük halkabbra"? Komolyan, mintha egy vadidegenhez beszélnél. Egyáltalán miért élsz még velük, ha ennyire semmibe nézed őket?
2023. máj. 27. 19:45
 7/30 anonim ***** válasza:
93%
6. Mi lenne ebben bunkó???? Csak megmondta, hogy vegyék halkabbra a zenét! Nem volt ebben semmi bunkó...
2023. máj. 27. 19:51
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy úgy mondtam volna mintha egy vadidegenhez beszélnék, hiszen szépen mondtam. Plusz régen is akármikor ilyen üveghangon szólt a zene, mondtam hogy vegyék halkabbra, mert túl hangos. Nem követtem el bűnt, mégis órák óta nem beszél velem, gondoltam teszek ismét egy próbát, hogy beszéljek vele, de csak a zenét mondja, hogy miért nem lehetett meghallgatni, meg hogy most tönkretettem a szülinapom.
2023. máj. 27. 19:58
 9/30 anonim ***** válasza:
27%

Én kívülállóként úgy látom hogy anyukád fel akart köszönteni és örömet okozni, erre pedig te nem hogy hálás lennél és mosolyognál 5 percig hogy gondolt rád és milyen jófej hanem kimész hogy halkítsa le a zenét?

Ha ilyen hálátlan megkeseresett gyerekem lenne vélhetően ugyanezt csináltam volna. Mondtam volna neki hogy köszöntsön akkor téged Szent Péter meg a Jóisten a legközelebbi szülinapodon teeee hálátlan gyászkereszt!!

2023. máj. 27. 19:58
 10/30 anonim ***** válasza:
5%
#7 Nem, nem ezt mondta. Olvasd el a leírást is. És azért bunkó, mert a fogyatékosokkal szoktak így beszélni a nevelői.
2023. máj. 27. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!