Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ezt érdemlem, vagy...

Tényleg ezt érdemlem, vagy anyukám fújja fel a dolgot?

Figyelt kérdés
Múlt héten volt a születésnapom, mondta anyukám, hogy majd meg lesz tartva, kiderült ma reggel, hogy ő ma szeretné megtartani. Hazáértem a munkából fáradtan, gondoltam picit lepihenek, szüleim üveghangon bekapcsolták Halász Judit boldog szülinapot című zenét, kimentem a szobából, szépen mondtam, hogy egy kicsit vegyük halkabbra, és lejjebb tekertem a számítógépen, anyukám mondta, hogy nem vesszük halkabbra és visszatette üvöltőre, újra kértem, hogy tegye lejjebb, halljuk egyáltalán egymás hangját. Erre ideges lett bedobott egy borítékot a szobámba, és percekig kiabált, hogy hálátlan vagyok, meg hogy egy pohár vizet sem érdemlek, és a 10 ezer forintos tortát egyem meg egyedül, mert nem érdemlek ünneplést. Ennyire bántó volt, hogy kértem ne üvöltsön a zene?
2023. máj. 27. 18:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%
10. Akkor te olvasd el a leírást megint, mert baromira azt mondta, amit én...
2023. máj. 27. 20:05
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Jó, akkor idézem szó szerint:

"Hazáértem a munkából fáradtan, gondoltam picit lepihenek, szüleim üveghangon bekapcsolták Halász Judit boldog szülinapot című zenét, kimentem a szobából, szépen mondtam, hogy egy kicsit vegyük halkabbra"

2023. máj. 27. 20:27
 13/30 anonim ***** válasza:
63%
elegge hisztis az anyud.
2023. máj. 27. 20:43
 14/30 anonim ***** válasza:
22%
Hát a szándék legalább emgvolt,.
2023. máj. 27. 21:10
 15/30 anonim ***** válasza:
83%

"meg hogy most tönkretettem a szülinapom"

Hát, aki itt tönkre tett egy szülinapot, az anyukád. Ha valóban rólad szólt volna ez a köszöntés, akkor tiszteletben tartotta volna azt az egyszerű kérést, hogy ne üvöltsön a zene.

2023. máj. 27. 21:30
 16/30 anonim ***** válasza:
90%
Ez emlékeztet a családi karácsonyokra, ahol unokatesóm fia mindig bedurcázik a neki nem tetsző ajándékokon és emiatt egy nagy kvaanyázásba torkollik az egész Szent ünnep.
2023. máj. 27. 21:52
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

6.

Anyaként írom, hogy ebben semmi bunkóság sincs.

Nem is értem, hogy látsz ebbe fogyatékosoknak szóló megszólítást.

Engem napi szinten anyukáznak a gyerekeim.

2023. máj. 27. 22:30
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Klimax. Szívesen.
2023. máj. 27. 22:32
 19/30 anonim ***** válasza:
25%

Nem, ez nem klimax. Az ok nélküli, ennek a viselkedésnek meg nagyon is volt oka.

Megszégyenültnek érzi magát, mert a saját gyereke kioktatta a hangerőről, mintha rosszat csinált volna. Miközben ő jót akart. S ez nem is odavaló mondat volt, mert ezzel a lényegre, azaz a köszöntésére sem figyeltél. Mintha az nem érdekelt volna téged.

Na, ez bántja őt. Mutasd meg neki ez a hozzászólásomat, hidd el, azt fogja mondani, hogy szó szerint igazam van.

2023. máj. 27. 22:49
 20/30 anonim ***** válasza:
90%

19. Te sem vagy normális!

Ha a gyereked szól neked, hogy halkítsd le a zenét akkor te megszégyenülsz??

Beteg vagy.

2023. máj. 27. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!