Tényleg ezt érdemlem, vagy anyukám fújja fel a dolgot?
Jó, akkor idézem szó szerint:
"Hazáértem a munkából fáradtan, gondoltam picit lepihenek, szüleim üveghangon bekapcsolták Halász Judit boldog szülinapot című zenét, kimentem a szobából, szépen mondtam, hogy egy kicsit vegyük halkabbra"
"meg hogy most tönkretettem a szülinapom"
Hát, aki itt tönkre tett egy szülinapot, az anyukád. Ha valóban rólad szólt volna ez a köszöntés, akkor tiszteletben tartotta volna azt az egyszerű kérést, hogy ne üvöltsön a zene.
6.
Anyaként írom, hogy ebben semmi bunkóság sincs.
Nem is értem, hogy látsz ebbe fogyatékosoknak szóló megszólítást.
Engem napi szinten anyukáznak a gyerekeim.
Nem, ez nem klimax. Az ok nélküli, ennek a viselkedésnek meg nagyon is volt oka.
Megszégyenültnek érzi magát, mert a saját gyereke kioktatta a hangerőről, mintha rosszat csinált volna. Miközben ő jót akart. S ez nem is odavaló mondat volt, mert ezzel a lényegre, azaz a köszöntésére sem figyeltél. Mintha az nem érdekelt volna téged.
Na, ez bántja őt. Mutasd meg neki ez a hozzászólásomat, hidd el, azt fogja mondani, hogy szó szerint igazam van.
19. Te sem vagy normális!
Ha a gyereked szól neked, hogy halkítsd le a zenét akkor te megszégyenülsz??
Beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!