Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna ha az apátok mindennap...

Zavarna ha az apátok mindennap inna alkoholt? Ha igen miért?

Figyelt kérdés

2023. máj. 26. 11:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
75%

39.

Nagymamád testvére egy szorgalmas, dolgos ember lehetett... ezzel együtt alkoholista is.

2023. máj. 26. 16:06
 42/61 anonim ***** válasza:
59%
Nekem apám mindennap iszik, de ilyen egy sör + pálinka kombó és le is vezette a 12 órás munka okozta stresszt. Nálunk nincs nagy hatással a családi életre, így nem is zavaró. Ez az egy sör, egy pálesz még olyan mennyiség, hogy nem lesz az a tipikus alkesz viselkedése.
2023. máj. 26. 16:48
 43/61 anonim ***** válasza:
80%
Ha megállna 1 pohárnál, nem zavarna
2023. máj. 26. 17:02
 44/61 anonim ***** válasza:
72%
Majd lesz 42. Mind így kezdi.
2023. máj. 26. 17:26
 45/61 anonim ***** válasza:
73%
39, nagyanyád testvére ügyesen hozzászoktatta a szervezetét ahhoz a rengeteg alkoholhoz. Attól még, hogy a toleranciaküszöbét okosan jól kitolta, még mindig alkoholista.
2023. máj. 26. 17:43
 46/61 A kérdező kommentje:
Fhu köszönöm a sok választ,igazából van pénz mindenre,nem hagyja el magát,csak ez hogy mindenre en vagyok megkerve ha valahova menni kell kocsival meg rossz latni hogy sokszor “spicces”.Meg ha en elmegyek bulizni es berugok akkor mar var es nekem allit hogy igy kell kinezni?Ezert mesz el bulizni?Aztan ebbol szoktak szuletni jo kis veszekedesek.Szuletesnapjara keszulodunk most is es nekem kell a dolgokat vinnem kocsival mert o mar ivott.Sajnos az elet nagyon megviselte es ezt enis latom hogy az alkoholba menekul es elhagyja magat (mikor szulettem izmos,kigyurt jokepu ember volt,most sorhas es 40 kg felesleg).
2023. máj. 26. 18:16
 47/61 A kérdező kommentje:
Vagyis kicsit felreerhetoen irtam,az eletben nem hagyja el magat,dolgozik,keres.Kinezetete ertem hogy nem torodik magaval.Ruha,alkat stb…
2023. máj. 26. 18:17
 48/61 anonim ***** válasza:
11%
De hát az apátok sokszor söröznek, hallotatok apátsági főzdékről, nem? :)
2023. máj. 26. 18:20
 49/61 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ mennyit és mit inna. Most ha vacsora mellett-után legurít 1 sört az a belefér kategória. Nyilván a gond ott van, hogy aki alkoholista az nem fog ennyinél megállni. Nyilván a függőség az kis mértékben is függőség.

A gond nálunk is sokrétű volt.

Apám agresszív alkoholista volt, munkahelyéről kirúgták, máshol munkát nem kapott, dolgozni sem akart. A pénzt persze elverte, anyám adott neki mindig hogy nekünk vásároljon be, hát volt, hogy napokig alig ettünk mert elköltötte a pénzt piára.

Úgy képzeljétek el, hogy hajnalban már felkelt és már részegre is itta magát. Mire mi keltünk ő már részegen aludt. Egész nap csak aludt és ivott. Egy igazi csődtömeg volt.

2023. máj. 26. 21:14
 50/61 anonim ***** válasza:
27%

Oké, leírom. Én frankón alki vagyok. Most is tolom, asszem az utolsó vár még a hűtőben a 8db 4,5 v/v-ből. A kis 85 kilómmal ez pont számottevően több, mint so-so, legalábbis ha a magyar mentalitással saccolunk. Ésszerűen kb négyszerese a jónak. Kétnaponta tolom, másnaposan tök happy vagyok, nem akarok inni. Könnyű másnapjaim vannak, rájöttem, mivel érjem el, és van egy abszolút maximum, amit nem lépek túl ivással. Mondjuk a filmszakadás pont tartozéka a dolognak, ez van.

Mai fejemmel nem ítélkeznék. De ne álljunk le itt, bakker, teljesen evidens, hogy nem is mentenék fel senkit. Hülyék vagyunk, mint a segg. Pöcsünk után nem mentünk ilyen durva odaadással. Miről beszélünk? Komolyan, belső nézetből ilyen full ellenállhatatlan, külső vagy értelmes nézetből ilyen totális mi a jó istent csinálsz, ember? És mégis folytatom, mert ott az idő, szerzel, hűtöd, tolod, van egy görbe estéd, átmenetileg elviseled, hogy nincs valódi pozitív visszajelzés az ég adta világon semmire, még a szeretteid is elvannak maguknak, tökmindegy, mit adsz, mennyit használsz el minden erődből (és még többet is), csak van az, ami mindig van, te pedig látod, hogy ez így sok. Próbálod bárkinek elmondani, beleértve a pszichológust, és fullra nem érti senki, nincs megoldás, de legalább van helyette ellenségeskedés minden fronton.

Meséld el, kedves mesterem, te mit látsz járhatónak?

2023. máj. 26. 21:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!