Apukám mindennap iszik és olyan butaságokat tud beszélni az alkohol hatása alatt mit csináljak?
Nemtudom pontosan mennyit iszik de azt tudom, hogy mindennap ès nem csak 1 pohár borrol van szó..
Nem rúg be csak szimplán idiótaságokat beszèl ès olyan dolgokat csinál amivel kiidegel
. Szóval nem agresszív meg ilyesmi.
Mondjuk ha vágom a fejeket mikor hülyesèget mond már kezd ideges lenni. Emiatt inkább már csak mosolygok vele, de közbe baromira rossz, hogy ilyen..
Ő àllítása szerint bírja alkohol nèlkül. Aha.. de mikor valahonnan hazajön vagy valami oknál fogva nem ivott (pl.vezetne kell vagy dolgozik) utána egyből sörözik/fröccsözik.
Csak ezt a kettőt szokta erősebbeket nem, mert nem szereti.
Tudom, hogy vannak ennél gázosabb helyzetek, de èn engem màr sokszor felidegesít ez a formája.. nèha elèm áll ès csak bàmul, mint egy nem normális. Ha ilyenkor bármit is nem úgy csinálok már beszólogat. De olyanèrt is, mert nem eszek meg valamit amit ő szeret èn pedig nem (mindig kínálgat már az agyamra megy)
Aztán elkezdett velem ordibálni azèrt, mert nem èrtettem valamit a fizikával kapcsolatban. Èn meg már bekönnyeztem. Erre ő azért is lecseszett elèggè.
Annyira elegem van...
Több panaszom viszont nem lehet, mert főz, bevásárol ès gondoskodik mindenről. Nem felejti el a kötelessègeket ès nem mindig az alkohol a fontos neki ezt jóváhagyom.
De ezt akkor sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!