Hogyan reagálnátok le,ha a 17 éves fiatok bejelentené nektek,hogy teherbe ejtett egy 29 éves nőt?
Közölném a fiammal, hogy ne higyjen csak úgy el akármit egy 29 éves nőnek!
Legközelebb aludjon nála, reggel amikor felkelnek nyomjon a 29 éves nő kezébe egy bontatlan terhességi tesztet, és nézze végig ahogy rápisil!
Ez is az egyik nagyon klasszikus, lekoptatós / elriasztós duma ennél a "szingli yolo" korosztálynál.
A legtöbbnél még adják veszik is egymás között a pozitív terhességi teszteket, hülyének nézik és megkopasztják a naívabb generációt!
Elég aljas tapasztalataim vannak ezügyben.
33 az indok tökmindegy, az esetek jó nagy részében az ilyen terhesség is KAMU!
A legtöbb nő manapság már akkor is nehezen esik teherbe ha külön tudatosan rákészül.
Sokáig naív voltam, de tettek róla, hogy ez ne maradjon így, semmi gondom ezzel megvolt a lecke meg az élet tanítása, és nem lettem nőgyűlölő emiatt (sem más), jelenleg is nővel élek évek óta és ez mindíg is így lesz!
Van aki becsületes, van aki aljas, ez pedig nem nemiség kérdése!
De a mai rafkós világba ellenőrizetlenül bedőlni bárminek, főleg ilyesminek felelőtlenség a köbön!
35 az én csajom akivel már négy éve élek kábé minden hónapban teherbeesik, és már két éve nem jönnek rá sem nálam, sem nála, hogy miért nem tart tovább a "terhessége" három hétnél, vagy pár napnál.
Két kezeden lehet nem férne el annyi ujj mint ahány nőbe én már jártam védekezés nélkül, egyik sem jelentkezett még a gyerekkel azóta sem, pedig szingli koromban még spermadonor is voltam amikor még fizettek ezért a krio-nál (jó régen volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!