Hogyan reagálnátok le,ha a 17 éves fiatok bejelentené nektek,hogy teherbe ejtett egy 29 éves nőt?
Örülnék, hogy nem egy korabeli tinit ejtett teherbe, hanem egy felnőtt nőt.
Talán az majd megneveli a srácot, ha már nekem nem sikerült! :D
Megkérdezném a nőt h biztos e abban h egyedül akarja vállalni a gyereket? Mert a 17 éves fiam nem fog mellette maradni az tuti.
A fiam mire megszületik be tölti a 18at is mehet dolgozni gyerektartást fizethet majd. Mivel se szakma se érettségije nem lenne nem lenne valami nagy összeg a fizetése amiből fizeti a gyt-t.
Én mint nagyszülő persze szeretni fogom hisz az unokám de anyagilag támogatni nem tudom-van még 2 kisebb gyerekem,és lepasszolni hozzám se lehetne mivel 2 állásba is dolgozom.
Persze hébe hóba egy pelus vagy kia rugi az menne. De folyamatosan tuti nem.
*16os vagyok
Lemaradt a lényeg.
Szerintem az agyvérzés kerülgetne a hír hallatán. Aztán leülnék beszélni velük közösen, hogy hogy tervezik. Az anya tervezi-e megtartani, ha igen akkor nyilván segítenék neki a terhesség alatt. A fiam hogy gondolta ezt, miből fogja támogatni őket, egyáltalán hajlandó-e felelősséget vállalni és részt venni a gyerek életében stb.
ne mar nem is valos kerdes
amugy hurra nagymama leszek es gratulalnek a fiamnak hogy jo nagy idiota de amkt fozott egye is meg. Biztos jo a csaj ha bejon egy 17 evesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!