Saját magunkon érzem azt hogy mennyire megterhelt felnőttként a gyerekvállalás az első idokben (mindenhogy, mentálisan meg fizikailag meg anyagilag)
szóval ha ezt nekem 17 évesen kellett vna végigcsinálni sztem lelépek..
2023. máj. 24. 22:02
22/38 anonim válasza:
Belenéznék a tükörbe.
2023. máj. 24. 22:20
23/38 anonim válasza:
A nő átverte a fiatokat, akart egy gyereket egy jóképű "gyerektől" - és most ráadásul őt kell sajnálni, mert felcsinálták, tapasztalt nőci fogott egy balekot magának, aki majd eltartja a gyerekét - 20 éven keresztül, még azt is elhitette a sráccal, hogy ez ám a nagy szerelem ! ....
2023. máj. 25. 00:08
24/38 anonim válasza:
Jót nevetnék rajta, mert ez képtelenség.
2023. máj. 25. 00:16
25/38 anonim válasza:
Elásnám Magam, hogy hogy nevelhettem ki ilyen felelőtlen és tényleg b.szógép gyereket, aki még hazudik is XD
17 éves fiam nem tenne meg ilyet, mert tudná, hogy vége azonnal és a szemem elé ne merjen kerülni, tegyen büszke szülővé helyette XD
2023. máj. 25. 00:26
26/38 anonim válasza:
Felkacagnék. Lehülyézném magam. Aztán keresném az objektíve legjobb megoldást. Ha várhatóan egészséges lesz, akkor semmiképp nem támogatnám az elvetetését - nem, mintha lenne beleszólásom. Persze komoly kérdés, hogy a menyecske amúgy mennyire érett és hogyan éli az életét.
2023. máj. 25. 00:53
27/38 anonim válasza:
"Mennyire érett és hogyan éli az életét."
Hát, azt hiszem, ezt megtudtuk... :D:D:D
2023. máj. 25. 01:20
28/38 anonim válasza:
Engem először elvinne a drága fiam kórházba agyvérzés miatt.
Utána beszélnék vele és a csodálatos 29 éves nővel aki képes volt egy gyerekkel lefekudni (akkor is ha kamuzott az életkoráról), hogy mit terveznek
2023. máj. 25. 01:32
29/38 NTBS válasza:
Meglepődnék.
2023. máj. 25. 06:35
30/38 anonim válasza:
Hát én nem jutottam el eddig a részig de kicsit csalódott vagyok h a Sheldonba is ilyen részek vannak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!