Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért fontosabb a nőknek az...

Miért fontosabb a nőknek az új párja mint az elözőkapcsolatábol született gyermeke?

Figyelt kérdés
Mért van az hogy ha egy nőnek új pasija lessz akkor megszünik létezni a volt kapcsolatábol született gyereke,most olvastam hogy Angliában halálra verte és éheztette a saját gyerekét az anya és élettársa hölgyeim mért fontosabb az új pasi mint a saját gyerek??

2023. máj. 17. 18:09
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Mért nem így van nem áltanositok de manapság sok nö megkapja a gyereket váláskor mikor új pasi lessz és csinál a nönek gyereket a másik gyerek meg csicska lesz éheztetik álando terrorban van tartva
2023. máj. 17. 18:32
 12/51 A kérdező kommentje:
#11ja akkor se bánhat úgy vele az új pasi meg a saját anya mint egy kutyával ha megszülte köteles tisztességel felnevelni és megvédeni még a pàrjával szemben is
2023. máj. 17. 18:35
 13/51 anonim ***** válasza:
96%
#7 Szerinted elenyésző, mert ezekből nem lesz hír. És az, hogy "szerinted", az rohadtul nem jelent semmit. Számokkal és kimutatásokkal alátámasztott véleménynek van értelme, de az, hogy szerinted mi van, az a nullával egyenlő, teljesen érvénytelen vélemény.
2023. máj. 17. 18:35
 14/51 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom a kérdésedre a választ, csak az én példámat tudom elmondani, és valamiféle magyarázatot adni (nem általánosítok, csupán az én tapasztalatomról van szó).

A szüleim elváltak, amikor én 7 éves voltam. Apám megcsalta édesanyámat. És ezt követően édesanyám gyakran vágta a szemembe: olyan vagy, mint apád (akkor még nem értette, ez miért baj, csak azt éreztem, nem kéne lennem).

A megcsalás és a csúnya válás miatt Édesanyám joggal gyűlölhette apámat. Jóval később jöttem rá, hogy egy nem szép szakításkor az ember esetleg meggyűlölheti a volt párját: nem akarja látni, nem akar tudni róla, sokáig rágódik a szerzett sebeken. Én viszont mint gyerek ott voltam, aki külsőre nagyon hasonlított az apjára (a volt férjre), és bizony belső tulajdonságaiban is emlékeztethettem Édesanyámat az apámra. Miközben az Édesanyám is nyilván tudta, hogy nem én akartam megszületni, nem kértem, hogy így legyen, nem én választottam az apámat, nem tehettem arról, hogy hasonlítok rá. Tehát akárhányszor rám nézett, nem tudhatta feledni az apámat.

Édesanyámnak nem túl sokkal a válást követően volt egy udvarlója. 7-8 éves voltam, amikor hallottam, hogy szexelnek a másik szobában (sokszor, éjszakánként), nem volt jó érzés. Én is kezdtem gyűlölni az anyámat.

Volt, hogy anyámtól egy fél szelet lekváros kenyeret kaptam vacsorára, és mondta, hogy örüljek ennek is, mert ha összeházasodik a Sanyi bácsival, akkor talán ennyi sem jut, benyom egy nevelőintézetbe. Nem házasodtak össze, vége lett a kapcsolatnak gyorsan. De így a 40-en túl azt gondolom, hogy akaratomon kívül az apámra emlékeztettem az anyámat, ez volt a bűnöm, ezért utált, és élni akarta az életét, de én akadály voltam ebben.

2023. máj. 17. 18:36
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem is mondtam, hogy bánhat így vele. Csakhogy ez az általad emlegetett kötelesség nem csak az anyát terheli, hanem az apát is. Neki viszont valamiért nagy kegyesen el van nézve mindig, ha szarik a gyerek fejére.
2023. máj. 17. 18:36
 16/51 anonim ***** válasza:
94%

"de manapság sok nö megkapja a gyereket váláskor"

Manapság kizárólag akkor kapja meg a gyereket az anya, ha az apának eszébe nem jut jelezni, hogy márpedig ő beleszólna a gyerek további életébe. Konkrétan törvény van erre.

2023. máj. 17. 18:40
 17/51 A kérdező kommentje:
15#sajnálom,de te nem tehetsz róla és egy gyerek sem hogy apukátokra hasonlít anyukád azért magyarázta így hogyy megszabadulhatunk töled,remélem megszakitotad a kapcsolatot anyudal
2023. máj. 17. 18:41
 18/51 anonim ***** válasza:
90%
Látom megint itt van a rögeszmés kérdező....
2023. máj. 17. 18:43
 19/51 A kérdező kommentje:
17#te álom világban élsz?a kollegámat megcsalta a barátjával és a biró a nönek itélte 2 heti láthatásal,pedig a srác többet akart de a biró nem engedte,ne beszélj marhaságot
2023. máj. 17. 18:43
 20/51 anonim ***** válasza:
97%
#20 Nem fogja ok nélkül megtagadni a bíróság az 50-50%-os gyermekfelügyeletet, ha arra nincs oka. Miért utasították ezt vissza a kollégádtól? Arról nem mesélt?
2023. máj. 17. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!