Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek anyám és apám közt...

Neuemma kérdése:

Mit tegyek anyám és apám közt nem tul jó most a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szoval (tudom nem rám tartozott volna de már megtörtént ) apám teloja hozzám került és bele néztem és láttam hogy udvarol az egyik bartunknak ( nőnek ) hogy tetszik neki stb.. és anya meg apa most rosszba vannak apának pont jól jön ez a no mivel nem rég halt meg a férje . Szoval ha tudok vmit tenni szóljatok .

#válás #gond #szülői kapcsolat #Családi kapcsolar #Udvarlása mas nőknek
2020. szept. 11. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ő játszmájuk nehéz nem beleavatkozni de hagyd rájuk
2020. szept. 11. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Remélem tisztában vagy ,hogy mielött bármelyik fél félrelép már rég megromlott a kapcsolat, csak nem valják be!!!

Apád magasra emeli a tétet,de anyád is benne van passzivitásával!

2020. szept. 11. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért ennyire alap más telefonjába belenézni? Most komolyan. A felnőttek játszmájából meg jobb kimaradni, a francnak se hiányzik hogy ide-oda rángassanak, uszítsanak a másik ellen. Oldják meg a szart amit maguknak kavartak.
2020. szept. 11. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Semmit sem tudsz tenni. Egy hosszú házasságban bizony vannak problémák, ezt nekik kell megoldaniuk.

2. Fogalmad sincs arról higy az anya elrontott egyáltalán valamit. Semmit se tudsz róluk.

2020. szept. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!