Neuemma kérdése:
Mit tegyek anyám és apám közt nem tul jó most a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Szoval (tudom nem rám tartozott volna de már megtörtént ) apám teloja hozzám került és bele néztem és láttam hogy udvarol az egyik bartunknak ( nőnek ) hogy tetszik neki stb.. és anya meg apa most rosszba vannak apának pont jól jön ez a no mivel nem rég halt meg a férje . Szoval ha tudok vmit tenni szóljatok .2020. szept. 11. 19:12
1/4 anonim válasza:
Ez az ő játszmájuk nehéz nem beleavatkozni de hagyd rájuk
2/4 anonim válasza:
Remélem tisztában vagy ,hogy mielött bármelyik fél félrelép már rég megromlott a kapcsolat, csak nem valják be!!!
Apád magasra emeli a tétet,de anyád is benne van passzivitásával!
3/4 anonim válasza:
Miért ennyire alap más telefonjába belenézni? Most komolyan. A felnőttek játszmájából meg jobb kimaradni, a francnak se hiányzik hogy ide-oda rángassanak, uszítsanak a másik ellen. Oldják meg a szart amit maguknak kavartak.
4/4 anonim válasza:
Semmit sem tudsz tenni. Egy hosszú házasságban bizony vannak problémák, ezt nekik kell megoldaniuk.
2. Fogalmad sincs arról higy az anya elrontott egyáltalán valamit. Semmit se tudsz róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!