Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti mit reagálnátok...

Szülők ti mit reagálnátok erre őszintén ha ezt olvasnátok egy facebook csoportban egy véleményt a gyereketekről ?

Figyelt kérdés
Egy normális 21 éves lány rakott fel képet magáról egy beszélgetős facebook csoportban és a kép alá jött egy komment milyen jó pina lehet alattad áhh.
2023. máj. 15. 05:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
16%

30-as: te vagy a gyökér mentalitású, aki sértegeted a másikat csak mert nem egyezik veled a véleménye!

Aki egyszer képet rak fel magáról nőként, annak számítania kell arra, hogy nem csak bzik nézegethetik, hanem kcsögök is beszólhatnak, ami nyilván nem szép dolog, de nem kerülhető el, sajnos!!

2023. máj. 16. 18:02
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy abban a csoportban nincs egy admin, aki kirakná a pinázót vagy ott az admin maga is egy kvapecér?!

Másik meg: én azt reagálnám, hogy kilépnék abból az alpári csoportból.

2023. máj. 16. 18:05
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről az a sztori jut az eszembe, amikor az egyik ilyen "nívós" csopiban, ahol egyébként pedagógus, meg csupa értelmiségi titulusú volt az admin az egyik ripacs fennhangon oltogatta azt, akinek idősebb nője volt és erre nemhogy leoltották azt a bohócot, de még arra támadtak rá, aki helyre merte rakni.

Na, hát így fészbukoljatok!

Tele van csőcselékkel az egész, ahol mindig a jópofi beszólongatós marad, a normálisak meg kilépnek. Ez van!

Nem mindenki szeret tapsikolni a gyomorforgató dolgokhoz.

2023. máj. 16. 18:11
 34/38 anonim ***** válasza:
81%
"Aki egyszer képet rak fel magáról nőként, annak számítania kell arra, hogy nem csak bzik nézegethetik, hanem kcsögök is beszólhatnak," Aha, mert szerinted az rendben van mi? A fejedben ez a két kategória van? Meleg férfi, meg az alpári bunkó? Hát nem ez a valóság, és nem nem kell tűrni a hulladék, selejt hímek megjegyzéseit (direkt nem írtam férfit, ugyanis egy férfi nem süllyed ilyen mocsok szintre. ) A selejteket meg ki kell dobhatni mindenhonnan, mert NINCS joguk ahhoz amit meg mernek engedni maguknak.
2023. máj. 16. 18:13
 35/38 A kérdező kommentje:
Amúgy megnéztem a komment szekciót egy normális fiú verbálisan helyre rakta a bunkó paraszt fiút de az meg leszarta hogy búnkon viselkedett hiába szóltak rá és a posztoló csaj is nevetet a sértő kifejezésen ennyit tudok.
2023. máj. 16. 18:18
 36/38 anonim ***** válasza:
23%

34-es nem tud szöveget értelmezni.

Nincs rendben, nem szép, DE EZ VAN!!

Sokan ezért nem tesznek ki képet magukról.

Aki csak beszélgetni akar, annak kép nélkül is megy....

2023. máj. 16. 18:19
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
A nevet, meg kiröhögi a szánalmas tajtparasztot nem ugyanaz.
2023. máj. 16. 18:21
 38/38 A kérdező kommentje:
Ja oké
2023. máj. 16. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!