Szülők ti mit reagálnátok erre őszintén ha ezt olvasnátok egy facebook csoportban egy véleményt a gyereketekről ?
30-as: te vagy a gyökér mentalitású, aki sértegeted a másikat csak mert nem egyezik veled a véleménye!
Aki egyszer képet rak fel magáról nőként, annak számítania kell arra, hogy nem csak bzik nézegethetik, hanem kcsögök is beszólhatnak, ami nyilván nem szép dolog, de nem kerülhető el, sajnos!!
Én azt nem értem, hogy abban a csoportban nincs egy admin, aki kirakná a pinázót vagy ott az admin maga is egy kvapecér?!
Másik meg: én azt reagálnám, hogy kilépnék abból az alpári csoportból.
Nekem erről az a sztori jut az eszembe, amikor az egyik ilyen "nívós" csopiban, ahol egyébként pedagógus, meg csupa értelmiségi titulusú volt az admin az egyik ripacs fennhangon oltogatta azt, akinek idősebb nője volt és erre nemhogy leoltották azt a bohócot, de még arra támadtak rá, aki helyre merte rakni.
Na, hát így fészbukoljatok!
Tele van csőcselékkel az egész, ahol mindig a jópofi beszólongatós marad, a normálisak meg kilépnek. Ez van!
Nem mindenki szeret tapsikolni a gyomorforgató dolgokhoz.
34-es nem tud szöveget értelmezni.
Nincs rendben, nem szép, DE EZ VAN!!
Sokan ezért nem tesznek ki képet magukról.
Aki csak beszélgetni akar, annak kép nélkül is megy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!