Miért oszt meg egyáltalán képet magáról? Rengeteg ilyen undorító bunkó paraszt van, ki kell tiltani a csoportból, a neten meg tiltani.
2023. máj. 15. 08:51
12/38 anonim válasza:
#11 Neked azt kellene észrevenned, hogy nem a képmegosztás az abnormális, hanem a szexuális zaklatás.
2023. máj. 15. 09:41
13/38 anonim válasza:
Hát nálam ez simán a nagyszájú bunkó kategóriába esik, az a fajta vislekedik igy, aki kb impotens a valóságban. Messze van ez a szexuális zaklatastol
2023. máj. 15. 09:46
14/38 anonim válasza:
Már hogy lenne mesze? Ez is a szexuális zaklatás egy formája. Ugyanúgy mintha szemtől szemben jönne valaki ilyen szöveggel. Csak az ilyen gyáva, netes arctalan zaklatókat sansza sincs az embernek pofán verni.
2023. máj. 15. 09:53
15/38 anonim válasza:
14!
Manapság már az is szexuális zaklatás, ha egy ismeretlen pasi megnéz egy szép nőt. A bunkó szöveg nem több, mint bunkó szöveg, úgy is kell kezelni
2023. máj. 15. 09:58
16/38 anonim válasza:
12!
Ha nem a saját faladon teszed, akkor de, az is abnormális. Az ilyen csoportok tele vannak creepekkel! És pont a szexuális zaklatás miatt nem normális, hogy megoszt az ember magáról képeket egy ilyen csoportban. Max arra jó, hogy mások is látják mekkora gyökér, és le tudják tiltani.
2023. máj. 15. 09:59
17/38 anonim válasza:
Meg van a véleményem a facebookról és az ilyen bunkókról! Meg lehet nézni kiket tiltanak le,politikusokat,vallásos oldalakat,oknyomozó riportert aki valami disznóságot leplezett le,stb! Az ilyen alakok meg vidáman kommentelnek pedig benne van a szabályzatban,hogy az ilyen trágár és egyéb dolgok autómatikusan törölve vannak és a kommentelőt is letiltják! Ne hagyjátok annyiban jelentsétek a facebooknak,ha ezek után sem történik semmi vannak más jogi lehetőségek!
2023. máj. 15. 10:04
18/38 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni a helyzetet. Én is benne vagyok abban a csoportban, vagy hogyan látom, olvasom ezt?
Szerintem 21 évesen már tudja kezelni a helyzetet.
Ha nem, és elmeséli és tanácsot kér, akkor természetesen segítek.
Én kilépnék abból a csoportból, ha egyébként is ilyen a stílus ott. A képet törölném, és nem tennék ki máskor képet csoportokba.
2023. máj. 15. 10:20
19/38 anonim válasza:
Semmit.
Amikor 10 évvel ezelőtt chatelgettem, akkor is pontosan ilyen üzenetekkel volt teli a leveles-szemetesládám. A világ sohasem változik és gyökér tahók, akik csak a puncit látják a nőben mindig is léteztek.
Ők azok, akik régen pl udvarlás nélkül megd.gták a nekik tetsző nőt, ha tehették.
2023. máj. 15. 10:48
20/38 anonim válasza:
Ahogy a 18-as írja. Teljesen jót ír. Le is pontoztátok. Szerintetek mi a jó válasz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!