Van egy 7éves lányom az anyjával már elváltunk 3 éve, neki azóta új férje van nekem párom.
A kislányom imádja a páromat de mióta új lakásba költöztünk fél éve, nem akar nálunk aludni a gyerek.. egy héten 2x hozom el és este vissza is kell vinni az anyjához mert nem hajlandó nálunk a szobájában aludni. 2hetente hétvégén is nálunk lenne . Irányít a gyerek? Vagy fogadjam el , hogy kezd felnőni és azért nem akar nálunk lenni , vagy az anyjáéknál érzi otthon magát?! Nem mond semmit a gyerek amikor kérdezem, hogy miért van ez
Egyetértek 7-es hozzászólóval, mert az én lányom is ezt csinálta. Olyan okokat talált ki, ami olyan félelmet keltett benne, hogy rettegett ha egyikünk elutazott.
Igen, a gyerek bemagyaráz magának dolgokat és azt hiszi, hogy az úgy is van, vagy úgy is lesz.
2023. máj. 11. 21:46
12/18 anonim válasza:
Te élnél ugy hogy hol.itt alszol hol ott es rancigálnak összevissza?
2023. máj. 12. 07:59
13/18 anonim válasza:
Én is félek egyedül új helyen, hiába néz ki jól. Lehet egy árnyék, amibe belelát valamit, lehet egy koszfolt a falon, de én pl gyerekként a karnistól féltem - ami mondjuk minden szobában van :D Szóval bármi apróság lehet, amit te felnőttként el nem tudsz képzelni, olyan irreális.
2023. máj. 12. 11:19
14/18 anonim válasza:
12 a lepont az nem?
2023. máj. 12. 13:54
15/18 anonim válasza:
7 éves.
Ha az utóbbi 2-4 évben nem vetted észre, hogy kommunikációt, mint eszközt, már bőven kéne gyakorolnod vele, akkor.. akkor beszoptad..
7 éves! Már egy 5 évessel is úgy meg lehet beszélni ennél nagyobb dolgokat is, hogy csoda. Egy 7 évessel 5ször könnyebb.
Javaslom szokj le a hiedelemről, hogy aki beszélni tud, kommunikálni is, mert a kettő egyáltalán nem függ össze. Tanulj meg kommunikálni, gyakorolj a gyermekeden!
2023. máj. 12. 18:46
16/18 anonim válasza:
Fèl valamitől. Az nem opciò, hogy ott aludj vele a szobában? Te vagy az apja, semmi kivetnivalòt nem látok ebbe. Èn ha apa volnèky nem szeretnèm, ha a lányom fèlne èjszaka, egyedül.
2023. máj. 12. 22:05
17/18 anonim válasza:
Én gyerekkoromban egy festménytők féltem, ami nagyiék nappalijában volt. Egy fára felaggatott két halászhálót ábrázolt, de az én fejemben ez úgy állt össze, mint egy félelmetes ember, akinek nagy kabáwja van. Amikor mentünk hozzájuk, mindig le kellett venniük.
2023. máj. 13. 14:31
18/18 anonim válasza:
Amúgy nagyon messze lakik az anyja tőletek? Csak mert gondolom éjszaka az alváson kívül úgyse lenne semmi közös programotok, ha nem akar ott aludni simán hazaviheted, ha meg teljes hétvégén nálad van, reggel elmész érte. Nem értem amúgy mért kell ezt az ottalvást annyira erőltetni, én pl mai napig rosszul alszok 1-2 napig új helyen, pl nyaraláskor, neki ideje sincs megszokni, mert gondolom utána megy haza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!