Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy anyám nem szeret?

Figyelt kérdés

Mindig is tudtam, csak ez nem volt így kimondva mostanáig. Megmondtam neki, hogy nem akarok vele a továbbiakban beszélni és egy kicsit sem hatotta meg, egyszer sem keresett, semmilyen érzelmet nem mutatott.

Egész életemben éreztem és mai napig mindenkiről azt feltételezem, hogy nem szeret. Akkor is, ha kimutatja. Szerintem engem lehetetlen szeretni. Aki szeret az nem ismer, majd rájön... Főleg akkor rossz, ha látom, hogy más ember sok rosszat csinál és a családja mégis körülugrálja és az anyja továbbra is törődik vele és szereti.

2023. máj. 8. 11:01
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

14!

Egy szóval sem mondtam, hogy nem beszélünk. Hidd el nem egy gesztust tettem már felé. Képtelen a változásra. Sosem leszek neki fontos, annyira hogy rám szentelje néhanapján az idejét. Szóval felesleges volt a bunkózásod.

2023. máj. 8. 18:26
 22/24 Darius- ***** válasza:
100%

Az enyém sem szeretett soha. De nem érdekelt, csak kezdetben.

Amúgy mi ez, hogy egy ember mentális hatása által ítéled meg a többit is ? Próbálj logikusan gondolkodni, ne légy érzékeny. Igaza volt az előbbinek, beléd kellene rúgni, hogy felébredj és áldozz időt azokra, akik megérdemlik, mert írtad vannak ilyen emberek, általuk lehetsz boldog.

2023. máj. 9. 03:47
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nektek valo ez a sorozat. Anyukatok narcisztikus. Segit megerteni,miert ilyenek . :/

2023. máj. 9. 06:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

20, most próbáld meg te is más hanghordozással az én válaszomat. Egyébként nem kimondottan a te válaszodra reagáltam, de se'baj, azért köszi, gondolom ment a zöld kéz 😂

Az ex 11-es válasz volt vérlázító, amit azóta töröltek is, ha jól látom. A te válaszodat olvasva, viszont tartom azt, hogy ezt egy jó pszichológus jobban csinálná.

Elolvastam a tiédet is mindenféle hanghordozással, hidd el, s mint mondtam, nem is arra reagáltam. De ha már itt tartunk, értsd meg, hogy a rúgdosós/rángatós módszer nem mindenkinek válik be. Ha tartalmilag megnézzük, akkor az jön ki az egészből, hogy mindenért ő a hibás. Ezt meg egy arra "szakosodott" durva támadásnak éli meg, és még jobban elzárkózik attól, hogy segítséget vegyen igénybe. Nem mindenki képes segíteni magán, akkor sem ha valójában nem a képességei akadalyozzák meg ebben. Van egy nagynéném, aki egész életét az önsajnálat mocsarába süppedve éli le. Na, neki aztán pofázhat az ember. Pedig őt szerették a nagyszüleim. Túlságosan is ki volt nyalva a hátsója. Ahányszor én próbáltam őt kirángatni az állapotából mindenféle módon, szépen is csúnyán is... 😂

2023. máj. 10. 08:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!