Azt a gyermeküket akinél unoka van jobban szeretik és támogatják a szülők, mint amelyik gyereküknél nincs?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 12:27
21/22 A kérdező kommentje:
6-os most hogy jobban visszagondolok mindig vele voltak elnézőbbek, kedvesebbek, ő minden olyat megtehetett amit én nem, neki semmit nem kellett pl otthon csinálnia nekem viszont igen. A viszonyuk is bizalmasabb volt, velem a mai napig nincs ez meg pedig már 45 éves vagyok. Az ő párja maga a tökély, az én páromat ki sem állhatják.😔
2023. máj. 7. 17:02
22/22 anonim válasza:
A férjem anyukájára ez nem igaz. Csak nálunk vannak unokák, a 2 másik gyermekénél nincs, de sosem támogatott semmiben minket. Nem jön ünnepekkor sem. Maximum a születésnapjukon köszönti fel a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!