Csak szerintem húznak le anyagilag a szüleim?
Sziasztok! Múlt hónapban adtam nekik 90 ezer forintot. Amúgy 60nál kevesebbért sosem szoktam nekik adni. Mondtam, hogy ebben a hónapban nem tudok 60-nál többet adni, mert kevesebb napom volt és nem kapok most 300 ezer fölött. Erre el kezdik, hogy akkor basszam meg a pénzemet, majd ki lesz számolva mennyi a víz meg a villany, vegyem meg a mosóport, főzzek magamra.
Szerintem amit adtam ezek bőven ki jöttek ebből és még maradt is...
Én egyfelől kizárólag víz, villany és gázról írtam és panelben. Családi házban jóval drágább a dolog. Én családi házban élek, de az unokaöcsémék panelban, így van rálátásom mindkettőre.
Valószínűleg azért kérnek pénzt mert így jönnek ki a sz.rt sem érő fizetésükből nyugdíjukból nem kötelességük eltartani egy dolgozó felnőttet.
Ha ennyire fáj neki hogy pénzt kell adni a szüleinek költözzön el menjen albérletbe majd visszasírja azt hogy csak ennyit kellett havonta fizetnie.
A fizetéséből egy albérletet nem tudna fenttartani nem hogy zabálni valót rendelgetne.
Fogalmatok nincs sokaknak arról milyen árak vannak.
#34 Nálunk télen panelban 30k volt a fűtés, 8 az áram, 10 a víz, 6500 a net + TV. Naponta fürdünk, mindenki külön vízben, naponta megy a mosógép.
Szóval a téli, leghúzósabb időszakban is megvan a rezsi 60 ezerből.
Kihagytad a közös költséget a lakás amortizációt a zabálását.
Szóval hajrá menjen albérletbe mutassa meg hogyan is fizetné magának amiket megspórol hogy otthon élősködik.
van csajod?
költözzetek össze egy albérletben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!