Csak szerintem húznak le anyagilag a szüleim?
Sziasztok! Múlt hónapban adtam nekik 90 ezer forintot. Amúgy 60nál kevesebbért sosem szoktam nekik adni. Mondtam, hogy ebben a hónapban nem tudok 60-nál többet adni, mert kevesebb napom volt és nem kapok most 300 ezer fölött. Erre el kezdik, hogy akkor basszam meg a pénzemet, majd ki lesz számolva mennyi a víz meg a villany, vegyem meg a mosóport, főzzek magamra.
Szerintem amit adtam ezek bőven ki jöttek ebből és még maradt is...
És azért mert kap fizetést meg nyugdíjat akkor már neki kell eltartania a dolgozó kölykét?
Neked kellene támogatnod őket öcsisajt nem itt hisztizned, hogy haza kell adnod.
Ahogy már írták költözz el fizess mindent magadnak és megtudod micsoda arany életed volt otthon.
Akkor ez micsoda?
"....főzzek magamra."
Vagy te megveszed az alapanyagokat és leadod a rendelést anyádnál, mint egy bejárónőnél, hogy NEKED mit főzzön?... aki nem mellesleg mos-vasal-főz-takarít rád?
(Mellesleg az ilyen feladatokat ellátó bejárónő órabére 5eFt/óra. Csak mondom!)
Költözz albérletbe.
Ott majd meglátod milyen szerencsés voltál, hogy csak ennyit kellett hazaadnod.
Ja persze! Csak ez valamiért csak most jutott eszedbe!:D
Menj a fenébe a rongyos 60ezreddel, hogy DOLGOZÓ emberként 22 évesen egy panelban nyomorítod az életüket és szoronganak miattad! Mert nem elég nekik a testvéred...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!