Csak szerintem húznak le anyagilag a szüleim?
Sziasztok! Múlt hónapban adtam nekik 90 ezer forintot. Amúgy 60nál kevesebbért sosem szoktam nekik adni. Mondtam, hogy ebben a hónapban nem tudok 60-nál többet adni, mert kevesebb napom volt és nem kapok most 300 ezer fölött. Erre el kezdik, hogy akkor basszam meg a pénzemet, majd ki lesz számolva mennyi a víz meg a villany, vegyem meg a mosóport, főzzek magamra.
Szerintem amit adtam ezek bőven ki jöttek ebből és még maradt is...
Furcsa a stílusuk annyi szent, de sok függ attól, hogy hogy állnak anyagilag.
Mert esetleg létminimumon élőktől kemény dolog elvárni, hogy 60 ezerből fizessék a rezsihányadodat és a mai élelmiszerárak mellett még etessenek is egy felnőtt embert.
Viszont ha jól vannak eleresztve anyagilag, akkor ezt eléggé kicsinyesnek érzem.
60 ezer forint az semmi, gondolom ott eszel iszol fürdesz tévézel stb stb, igazuk van amit adsz az egy nulla.
Nem húznak le, Te élősködsz rajtuk.
Lehúznak anyagilag? Ne nevettess! Látszik, hogy gőzöd nincs semmilyen árról, hogy szerinted 60000-ből még félre is tudnak tenni!
Aztán télen miből volt a fűtés, az áramhasználat a szobádban és a közös helyiségekben? Ha van gáz, akkor az is.
A kaja?
Kapj már a fejedhez, reggeli-ebéd-vacsora ha qrvára spórolsz és csak szarokat eszel is 3000 alatt nem úszod meg!
Menj el albiba, ha csak szobát bérelsz is több mint 60000 + rezsi!
Kajád minimum 90000 és máris a 3x-nál tartunk a szaros 60-nak.
És még sehol az összes többi kiadás, a mosó,-tisztítószerek, meg időnként tönkremegy valami.
Ezek után van még a képeden bőr lehúzásról beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!