Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem húznak le...

Csak szerintem húznak le anyagilag a szüleim?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Múlt hónapban adtam nekik 90 ezer forintot. Amúgy 60nál kevesebbért sosem szoktam nekik adni. Mondtam, hogy ebben a hónapban nem tudok 60-nál többet adni, mert kevesebb napom volt és nem kapok most 300 ezer fölött. Erre el kezdik, hogy akkor basszam meg a pénzemet, majd ki lesz számolva mennyi a víz meg a villany, vegyem meg a mosóport, főzzek magamra.

Szerintem amit adtam ezek bőven ki jöttek ebből és még maradt is...

2023. máj. 1. 14:20
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
60nál kevesebbet*
2023. máj. 1. 14:20
 2/45 anonim ***** válasza:
90%

Furcsa a stílusuk annyi szent, de sok függ attól, hogy hogy állnak anyagilag.

Mert esetleg létminimumon élőktől kemény dolog elvárni, hogy 60 ezerből fizessék a rezsihányadodat és a mai élelmiszerárak mellett még etessenek is egy felnőtt embert.

Viszont ha jól vannak eleresztve anyagilag, akkor ezt eléggé kicsinyesnek érzem.

2023. máj. 1. 14:25
 3/45 anonim ***** válasza:
73%
Biztos, hogy nem elég a részedre a 90 ezer sem, nemhogy a 60.
2023. máj. 1. 14:26
 4/45 anonim ***** válasza:
60%
Menj albérletbe és lássuk hogy élsz meg havi 60-ból te hisztis nyomi.
2023. máj. 1. 14:29
 5/45 anonim ***** válasza:
65%

60 ezer forint az semmi, gondolom ott eszel iszol fürdesz tévézel stb stb, igazuk van amit adsz az egy nulla.

Nem húznak le, Te élősködsz rajtuk.

2023. máj. 1. 14:31
 6/45 anonim ***** válasza:
63%
#5 abból a 60 ezerből a víz, fűtés, , villany, internet, TV, közös költség simán ki van fizetve, ha egy panelban lakik az illető...
2023. máj. 1. 14:33
 7/45 anonim ***** válasza:
74%
Nem, jelenleg te húzod le a szüleidet. 60 ezer forint nem elég egy felnőtt ember havi ellátására, ha abból a kaját is ki kellene hozni. Tehát jelenleg ők fizetnek, hogy neked legyen több mint 200ezer zsebpénzed. Ha nem állnak jól anyagilag érthető a kiakadás.
2023. máj. 1. 14:35
 8/45 anonim ***** válasza:
80%

Lehúznak anyagilag? Ne nevettess! Látszik, hogy gőzöd nincs semmilyen árról, hogy szerinted 60000-ből még félre is tudnak tenni!

Aztán télen miből volt a fűtés, az áramhasználat a szobádban és a közös helyiségekben? Ha van gáz, akkor az is.

A kaja?

Kapj már a fejedhez, reggeli-ebéd-vacsora ha qrvára spórolsz és csak szarokat eszel is 3000 alatt nem úszod meg!

Menj el albiba, ha csak szobát bérelsz is több mint 60000 + rezsi!

Kajád minimum 90000 és máris a 3x-nál tartunk a szaros 60-nak.

És még sehol az összes többi kiadás, a mosó,-tisztítószerek, meg időnként tönkremegy valami.

Ezek után van még a képeden bőr lehúzásról beszélni?

2023. máj. 1. 14:35
 9/45 A kérdező kommentje:
Igen panelban, és apám is kap fizetést és nyugdíjat is.
2023. máj. 1. 14:36
 10/45 anonim ***** válasza:
87%
Mi pontosan így csináljuk. Ki van számolva minden, innentől kezdve nincs vita, "én ezt vettem, te ezt vettél"-játék, nincs beleugatás egymás életébe. Én 85 ezret utalok haza havonta. Plusz házimunkából is arányosan kiveszem a részem. A jó kapcsolat alapja a pontos elszámolás.
2023. máj. 1. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!