Hogy vegyem rá anyukámat, hogy a barátommal aludhassak?
Már egy éve ismerjük egymást és fél éve együtt vagyunk. Az egész azzal bonyolódik, hogy távkapcsolat. Ezen kívül én 16 vagyok ő meg 27. Most fog majd 4-ére jönni, 4 napot szokott itt tölteni. Anyának nem nagyon szimpi, de nagyon kedves ember mi meg minden percet együtt szeretnénk töltenénk.
16/L
"Attól még az utóbbi 2 évem boldogan telt vele"
"Már egy éve ismerjük egymást és fél éve együtt vagyunk"
Újabb hazugság. Folytasd csak.
Ne aggódj, kb 18 éves korodig még 2000000 üzenetet fogsz kapni sokkal öregebb paliktól, hogy szia van kedved ismerkedni?.
Betöltöd a 18-at utána talán ha félevente egyszer ha rádír így valaki. Ezt gondold át.
20 éves vagyok, igaz lány, de eszembe nem jutna egy 16 évessel összejönni. Ez beteg!
Mi a közös témátok, hogy milyen sokat kell dolgozni és milyen nehéz albérletet fizetni?
Vagy, hogy jajj milyen nehéz a 10. Osztály?
Keress rá arra, hogy grooming
Most úgyse érzékeled azt, hogy ez a szitu rohadtul az, de majd kb 2-3 év múlva fogod.
Több mindenről tudunk beszélni mint azt te hinnéd.
Hát ez a kis pasid értelmi színvonalát minősíti. Normális esetben egy 16 éves kisgyereknek és egy 27 éves felnőttnek nem sok közös témája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!