Hogy vegyem rá anyukámat, hogy a barátommal aludhassak?
Már egy éve ismerjük egymást és fél éve együtt vagyunk. Az egész azzal bonyolódik, hogy távkapcsolat. Ezen kívül én 16 vagyok ő meg 27. Most fog majd 4-ére jönni, 4 napot szokott itt tölteni. Anyának nem nagyon szimpi, de nagyon kedves ember mi meg minden percet együtt szeretnénk töltenénk.
16/L
Apa nélkül nőttem fel, én is 15-16 évesen az idősebb férfiakra vágytam...
Azóta benőtt a fejem lágya... A nagy korkülönbség idővel akadály lesz... Sajnos csak dug téged....
Attól még,hogy van apád, és vele élsz, nem jelenti, hogy szeret, figyel rád, jelen is van az életedben, empatikusan meghallgat, tudja a szükségleteidet és érzéseidet.
Pedig neked erre lenne szükséged. Egészen biztos vagyok benne, hogy azért vonzó ez a 27 éves pasi, mert ő szeret, meghallgat, nem érvényteleníti a szavaidat, nem kussoltat be, felnőttként kezel, lehet véleményed. Pont ahogy egy családban lennie kellene. Nem elnyomni a gyereket. Apakép ő neked. Ami a normális lenne. Sajnálom. Amíg nem tartasz ott a fejlődésben, hogy erre ráláss, nem lesz segítség, hiába is írkálunk már itt 15 oldalon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!