Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy a barátommal aludhassak?

Figyelt kérdés

Már egy éve ismerjük egymást és fél éve együtt vagyunk. Az egész azzal bonyolódik, hogy távkapcsolat. Ezen kívül én 16 vagyok ő meg 27. Most fog majd 4-ére jönni, 4 napot szokott itt tölteni. Anyának nem nagyon szimpi, de nagyon kedves ember mi meg minden percet együtt szeretnénk töltenénk.

16/L

2023. máj. 1. 08:50
 131/158 anonim ***** válasza:
92%
Ne erőlködj, kérdező! Nem megy ám ez neked! Mindegyikünk tudja, hogy te vagy az "új ember". Komolyan megérte ezért regisztrálni?
2023. máj. 1. 23:24
 132/158 anonim ***** válasza:
92%

Apa nélkül nőttem fel, én is 15-16 évesen az idősebb férfiakra vágytam...

Azóta benőtt a fejem lágya... A nagy korkülönbség idővel akadály lesz... Sajnos csak dug téged....

2023. máj. 1. 23:47
 133/158 A kérdező kommentje:
1 az új regisztráló a barátom 2 még mindig senki nem mondta azt h nincs apám vagy h nem vele élek
2023. máj. 2. 06:07
 134/158 anonim ***** válasza:
90%
Hát, erre mit lehet mondani? 😅
2023. máj. 2. 06:57
 135/158 anonim ***** válasza:
89%

Attól még,hogy van apád, és vele élsz, nem jelenti, hogy szeret, figyel rád, jelen is van az életedben, empatikusan meghallgat, tudja a szükségleteidet és érzéseidet.

Pedig neked erre lenne szükséged. Egészen biztos vagyok benne, hogy azért vonzó ez a 27 éves pasi, mert ő szeret, meghallgat, nem érvényteleníti a szavaidat, nem kussoltat be, felnőttként kezel, lehet véleményed. Pont ahogy egy családban lennie kellene. Nem elnyomni a gyereket. Apakép ő neked. Ami a normális lenne. Sajnálom. Amíg nem tartasz ott a fejlődésben, hogy erre ráláss, nem lesz segítség, hiába is írkálunk már itt 15 oldalon keresztül.

2023. máj. 2. 07:17
 136/158 anonim ***** válasza:
95%
133: ha tényleg a pasid regisztrált, hogy meggyőzzön idegeneket arról, hogy helyes, ha egy felnőtt férfi gyereket dug, akkor defektesebb, mint hittük!
2023. máj. 2. 07:19
 137/158 anonim ***** válasza:
93%
És mit mondott anyukadnak a pasas?:D
2023. máj. 2. 07:44
 138/158 A kérdező kommentje:
Most komolyan? Mi megy itt? Kezdjük ott, hogy senki nem a kérdésemre válaszolt. 14 oldalon keresztül teljesen másról beszéltünk. Senki nem kérdezte, hogy szerintetek össze illünk e vagy sem. (135) Mivan?! Hogy írhatsz ilyet így ki úgy, hogy se engem, se apámat, se senkit nem ismersz a körülöttem lévők közül?! Pár percig elgondolkodtam azon amit írtál és tudod mire jöttem rá? Arra, hogy mindenkire ráhúzzátok ugyan azt a sablont! Igen, van akire ez igaz és igen, nincs tökéletes apukám, de tegye mindenki a szívére a kezét! Szerintetek ti tökéletes anyukák, apukák vagy emberek vagytok?! Mindenki követ el hibákat és nincs tökéletes ember. Senki nem az. De én szeretem az apukámat és ő is szeret engem! Nem szokott bántani, szoktunk csinálni közös programokat,... Igen, szokott veszekedni hozzáteszem jogosan és lehet néha nem úgy kezeli a dolgokat ahogy kéne, de én örülök annak, hogy ő az én apukám. Én büszke vagyok rá! Láttam már őt sírni a büszkeség miatt és éreztem már a szoros szeretetteljes ölelését. Elfogadom a véleményeteket. Szerintetek nem normális az, hogy 16 évesen 27 éves barátom van. Elhiszem, tényleg és el is fogadom. De véletlenül se lehetséges az, hogy tényleg szeretjük egymást? Igen, lehet, hogy jövőre szakítani fogunk. És? Attól még az utóbbi 2 évem boldogan telt vele, mert mindketten ugyanolyan szeretet éreztünk a másik iránt, mert igen, ez is lehetséges. Ezen gondolkodjon el mindenki ahelyett, hogy egyből a családterápiát ajánljátok vagy ahelyett, hogy a másikat egyből ragadozónak vagy agyibetegnek hívjátok azért, mert valaki iránt igaz szeretetet érez még akkor is, ha az a valaki csak 16 éves.
2023. máj. 2. 12:52
 139/158 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy kicsit félreértesz minket. Megkérdezted, hogy az Anyudnak mit mondj, hogy ott alhasson a 27 éves. Mindenki erre reagált ! Nem hinném, hogy bántó szándékkal, inkább én azt érzem, hogy fel akarják nyitni a szemed, hogy hülyeségre készülsz. Ahogy írtad, a szívemre raktam a kezem. Bevallom, én is sok hülyeséget csináltam, köztük egy hasonlót mint amire Te készülsz. Nem vagyok rá büszke ! Mai fejjel , nem tenném meg újra ! Ha a barátod regisztrált, akkor Ő olvassa fel neked a válaszokat? Vagy ezt most hogy értsük?
2023. máj. 2. 13:06
 140/158 A kérdező kommentje:
Látod ezt írtam. Lényegtelen ki milyen szándékkal ír attól még ugyan azt a sablont húzzátok a másikra. Lehet, hogy hülyeséget csinálok és majd valamikor össze töri a szívem. És? Ezt egy korombeli nem tudná megcsinálni? Egy korombeli nem tudna megcsalni, kihasználni, átverni? Egy korombeli ugyanúgy tönkre tudna tenni mint bárki más. Miért követek el hibát? Mert szerelmes vagyok? Ez minden szerelemre igaz. Ha egyszer vége lesz akkor az tönkre tesz, de ez ilyen.
2023. máj. 2. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!