Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy a barátommal aludhassak?

Figyelt kérdés

Már egy éve ismerjük egymást és fél éve együtt vagyunk. Az egész azzal bonyolódik, hogy távkapcsolat. Ezen kívül én 16 vagyok ő meg 27. Most fog majd 4-ére jönni, 4 napot szokott itt tölteni. Anyának nem nagyon szimpi, de nagyon kedves ember mi meg minden percet együtt szeretnénk töltenénk.

16/L

2023. máj. 1. 08:50
 121/158 anonim válasza:
14%

Szerintem nagyon gáz, hogy ennyi képmutató seggfej van itt.

Egy 16 éves lány feltett egy teljesen normális kérdést, ti pedig kapásból elkezdtetek gyűlölködni, provokatív válaszokat írni, ahelyett, hogy a kérdésére válaszoltatok volna.

Nagyon jól látszik, hogy mennyire "értelmes" emberek vagytok

Gratulálok a sok képmutató seggfej embernek

2023. máj. 1. 21:50
 122/158 anonim ***** válasza:
91%
Én normális véleményt írtam nem provokáltam bocsi
2023. máj. 1. 21:55
 123/158 anonim válasza:
15%

Még annyit hozzátennék, hogy a sok képmutató embernek, aki válaszolt, érdemes lenne először mélyen saját magába néznie és a saját életében rendet raknia, nem pedig gyűlölködő és provokatív válaszokat írni egy 16 éves lánynak, aki érdeklődés miatt feltett egy teljesen normális kérdést.

Azért mert valakinek szar az élete, nem másokat kell provokálni és lekezelni

2023. máj. 1. 21:59
 124/158 A kérdező kommentje:
121-123: Igaz kérdésre nem válaszolt viszont itt egy normális kommentelő. Megérkezett ő is.😘
2023. máj. 1. 22:29
 125/158 anonim ***** válasza:
95%
Kész van már a matek házi?
2023. máj. 1. 22:36
 126/158 anonim ***** válasza:
94%

Amugy kérdező, Anyukad beszélt már a pasassal, hogy mit akar az ő tini kislányától?

És miert nem a saját korosztályát fűzögeti?!

2023. máj. 1. 22:37
 127/158 A kérdező kommentje:

Nem volt matek házi:D

Igen, beszélt már a barátommal anyukám képzeld.

2023. máj. 1. 22:41
 128/158 anonim válasza:
14%

Számos oka lehet, hogy egy 27 éves srác miért nem a saját korosztályát fűzögeti

1.Egy ilyen ok például, hogy a vele egykorú lányok egy része csak a pénzre bukik és őt akarnák anyagilag lehúzni

2.Előfordulhat, hogy egy 27 éves pasi azért szeret egy 16 éves lányt, mert pl.a lány nagyon értékes ember, azáltal hogy kedves, aranyos, ragaszkodó, televan életvidámságga, mindig vidám stb

Úgyhogy sztem a kérdésedet gondold inkább végig újra és akkor talán nem kérdeznél hülyeségeket

2023. máj. 1. 22:49
 129/158 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy azonnal látszik egy válaszolón, hogy új regisztráció, mert nincsenek meg a szokásos értékelései, ami másoknál igen.

Úgyhogy "picit" átlátszó a friss reg, amit idehoztál azért, hogy magadat megtámogasd. :)

2023. máj. 1. 22:57
 130/158 A kérdező kommentje:
A friss micsoda? Reg? Ki vagy te Petőfi?
2023. máj. 1. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!