Hogy vegyem rá anyukámat, hogy a barátommal aludhassak?
Már egy éve ismerjük egymást és fél éve együtt vagyunk. Az egész azzal bonyolódik, hogy távkapcsolat. Ezen kívül én 16 vagyok ő meg 27. Most fog majd 4-ére jönni, 4 napot szokott itt tölteni. Anyának nem nagyon szimpi, de nagyon kedves ember mi meg minden percet együtt szeretnénk töltenénk.
16/L
azért elég bizarr azt állítani valakiről, hogy ismered meg szereted, ha számszerűsítened kell magadnam hogy 16szor találkoztatok. (az is igazából 3-4 alkalom volt több napig, ha jól értem)
A videochat meg olyan mint bundáskenyeret enni tojás nélkül...
99: az apartmanban és azért lenne probléma az együtt alvás mert a szüleim nem tudnak róla.
100: Azt h a szüleim felügyelete alatt azt úgy értettem h nyilván nem fogunk úgy semmit csinálni h a szüleim a másik szobában vannak elég kockázatos lenne
Teljesen feleslegesen írtok neki bármi kommentet. Vagy kamu a kérdés mert ennyire naív nem lehet egy gyerek se, vagy olyan gondok vannak fejben, hogy felesleges írni.
Kérdező: tökmindegy hol dolgozik, mennyit taliztatok, stb. Ha ő 27 évesen veled akar lenni, akkor neki pkomoly problémái vannak. Sajnáljuk, hogy ezt nem fogod fel. De egy értelmes 27 éves NEM akar semmit egy gyerektől.
Kérdező ne vedd támadásnak amit a kommentelők írnak nem arról van szó hogy nem hiszünk neked hogy szereted ezt a férfit azt mondjuk hogy ez nem normális dolog amit te szeretnél szerelemnek hívni a férfi 27 éves te meg 16 gyerek vagy hozzá komolyabban nem tud foglalkozni veled suliba jársz Ő még dolgozik te még gimis vagy Ő meg gondol egyet tegyük fel 8 évre kimegy külföldre és haza se jön szószerint ne mondd nekem hogy nem hiányozna neked mert tudom hogy igen de észre kell vegyed hogy az égvilágon semmi közös nincs bennetek hosszútávon házasságról gyerek csinálásról meg nem is beszélve.
Szóval ezt is komolyan figyelembe kell venni ha akar saját családot magának nem fog várni addig éveket amíg te felnősz ez az igazság nem az álomvilág.
"senki nem mondta, h nyargal engem"
"Nem még soha nem kezdeményezett mert nem akarja h miatta "bajba" kerüljek. Úgyhogy mindenki aki azt írja h ingyen ribi vagyok neki meg hasonlók tévedtek!"
"Volt már olyan, hogy én akartam volna, de ő nem"
"igen van szexuális élete VELEM"
Szóval akkor még hazudozol is a pasi miatt. Másegyéb?
A kanid nem érettebb tőled semmivel sem.
Ő 15 éves szinten van, te meg 12.Összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!