Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mi lenne a jó döntés?

Szerintetek mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés
Szüleim kb 8-9 éve elváltak és nagyon utálják egymást. Anyával élek, apukám nem egy mintaapa, de én szeretem. Most 20 éves vagyok és jövő héten ballagok középiskolából. Nagyon szeretném, ha apa is eljönne a ballagásomra, és szerintem ő is szívesen eljönne. Csak félek, hogy anyának ezzel bosszúságot okozok, ha látja, hogy apa is ott van. Szalagavatómra is ezért nem hívtam el. De akkor meg apát bántottam meg, nem mondta de láttam rajta.

2023. ápr. 29. 12:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen, valóban nem írtam, hogy nem gimnazista vagyok mivel nem ez a kérdésem középpontja, de ahogy a 7-es mondja szakközépiskolában vagyok most végzős, ami 3 éves szakképzőből és 2 éves érettségi felkészítőből állt. Ráadásul óvodában én is egy évvel tovább maradtam.

Válaszodat pedig köszönöm, ahogy mindenki másnak is!

2023. ápr. 29. 14:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom és kitartás!

Egyet értek a véleményeddel, és a barátaim is ugyanezen a véleményen vannak, pont ezért voltam bizonytalan, hogy el kéne hívni, mert mégis csak az apukám és szeretném, ha ott lenne, plusz rólam szól.

2023. ápr. 29. 14:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Szóval köszönöm neked is és mindenkinek a segítséget, már nincs bűntudatom annyira és már tudom mi a helyes döntés.
2023. ápr. 29. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Elhívod?
2023. ápr. 29. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Hívd el őt is hiszen ő is a családod része mégha nem is alkotnak anyukáddal már egy párt.Anyukádnak is ezt meg kell értenie.Nem kell egy helyen állniuk ha ennyire nem szeretik egymást.Menjenek egymástól távol és akkor nem kell egymást elviselni se.
2023. ápr. 29. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

És képesek lesznek normálisan viselkedni? - EZT tedd fel magadnak és objektíven rágd végig magad rajta, mert szép, hogy hívd el, úgysem lesz gebasz.

Na nálunk pl egy kva nagy veszekedés lett az egészből még a ballagás előtt (régi sérelmek egymás fejéhez vágása), úgyhogy az esküvőmre egyik sem jön.

Nem érdekel, ha nem bírnak ki néhány órát normálisan eltölteni úgy, hogy a másik ott van, akkor nem kívánatos vendégek.

2023. ápr. 30. 11:07
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Hívd el mindkettőt, a legrosszabb az lehet, hogy jól összebalhéznak.
2023. ápr. 30. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!