Szerintetek mi lenne a jó döntés?
Igen, valóban nem írtam, hogy nem gimnazista vagyok mivel nem ez a kérdésem középpontja, de ahogy a 7-es mondja szakközépiskolában vagyok most végzős, ami 3 éves szakképzőből és 2 éves érettségi felkészítőből állt. Ráadásul óvodában én is egy évvel tovább maradtam.
Válaszodat pedig köszönöm, ahogy mindenki másnak is!
Nagyon sajnálom és kitartás!
Egyet értek a véleményeddel, és a barátaim is ugyanezen a véleményen vannak, pont ezért voltam bizonytalan, hogy el kéne hívni, mert mégis csak az apukám és szeretném, ha ott lenne, plusz rólam szól.
És képesek lesznek normálisan viselkedni? - EZT tedd fel magadnak és objektíven rágd végig magad rajta, mert szép, hogy hívd el, úgysem lesz gebasz.
Na nálunk pl egy kva nagy veszekedés lett az egészből még a ballagás előtt (régi sérelmek egymás fejéhez vágása), úgyhogy az esküvőmre egyik sem jön.
Nem érdekel, ha nem bírnak ki néhány órát normálisan eltölteni úgy, hogy a másik ott van, akkor nem kívánatos vendégek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!