Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám azthiszi drogozok,...

Édesanyám azthiszi drogozok, mit tudok ezzel tenni?

Figyelt kérdés

Eleinte úgy voltam vele hogy biztos csak félt. De kezd megrögzült lenni ez ügyben. 24 éves vagyok, együtt lakunk. Folyton ezzel piszkál. A multkoriban fárasztó napjaim voltak nem aludtam túl sokat napokig, ezért ez meglátszott a szememen. -karikás volt és picit pirosabb. Nekem állt veszekedni hogy már pedig ő tudja hogy biztos attól van.Majd másnap elmentem otthonról és végig túrta a szobám minden pontját, még a kukát is kiborította megnézni mi van benne. Hozzá teszem soha még ki sem próbáltam.

Mit tudnék ezzel csinálni? Hagyjam rá aztán majd hátha elfeljti?

Szépen már próbáltam vele megbeszélni, de csak még nagyobb vita lett belőle mindig.

2023. ápr. 27. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy azért a tesztet ő vegye, ha már komolyan gondolja, akkor ne a te pénzed menjen rá.
2023. ápr. 27. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Waaa, ilyen nekem is volt.

Èn megmondtam anyának, hogy nyugodtan teszteljen bármikor, bejelentés nélkül is.

Dm-ben is kapható drogteszt asszem 10 panelos.

Ha meg abban sem bízik kérjen időpontot valahova ahol tesztelnek és csak random mondja be, hogy na fiam gyere megyünk teszteltetni.

Nálam ez vált be. Bár nem vitt semmilyen tesztre elég volt ezeket elmondanom.

2023. ápr. 27. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Drogteszt és akkor hátha elhiszi,hogy nem vagy drogos.
2023. ápr. 27. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyuka vegyen drogtesztet es higyjen az eredmenynek…

Reszvetem. N

2023. máj. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!