Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám azthiszi drogozok,...

Édesanyám azthiszi drogozok, mit tudok ezzel tenni?

Figyelt kérdés

Eleinte úgy voltam vele hogy biztos csak félt. De kezd megrögzült lenni ez ügyben. 24 éves vagyok, együtt lakunk. Folyton ezzel piszkál. A multkoriban fárasztó napjaim voltak nem aludtam túl sokat napokig, ezért ez meglátszott a szememen. -karikás volt és picit pirosabb. Nekem állt veszekedni hogy már pedig ő tudja hogy biztos attól van.Majd másnap elmentem otthonról és végig túrta a szobám minden pontját, még a kukát is kiborította megnézni mi van benne. Hozzá teszem soha még ki sem próbáltam.

Mit tudnék ezzel csinálni? Hagyjam rá aztán majd hátha elfeljti?

Szépen már próbáltam vele megbeszélni, de csak még nagyobb vita lett belőle mindig.

2023. ápr. 27. 08:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hülye... biztos magából indul ki, vagy 0-24 híradót néz és abban mondják hogy a fiatalok drogoznak, az azt jelenti hogy a világon az összes fiatal csinálja.

Én el akartam menni bulizni 17 évesen (beengedtek a helyre mert 16+-os volt), konkrétan alkoholt inni sem terveztem (igen nekem megy így is), de anyám első kérdése az volt, hogy drogozni megyek-e azért akarok-e ennyire bulizni. Akkor nagyon sírtam és apám mondta hogy csak félt. Másik eset 15 éves koromban elutaztak szüleim és nagymamám átjött vigyázni rám és mondtam neki hogy holnap suli után nem jövök haza mert a barátaimmal leszek. Válasz: jó, csak ne kábítószerezz. Mi a f.asz van?! :D

Tényleg nem tudom mit gondolnak, miből jön ez nekik, annyira idióták... De tényleg semmi okuk nincs rá azt ezt feltételezik... Kezelésre szorulnak.

2023. ápr. 27. 08:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyu, akarod hogy csinálják egy drogtesztet?

Ha nem bízik, máshogy nem tudod kimozditani errol a pontrol

2023. ápr. 27. 08:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Veszel drogtesztet és anyukád jelenlétében megnézitek az eredményt, hogy lássa valóban nem drogozol. Nem kell ebből feleslegesen cirkuszt csinálni egyik félnek sem. Csak együtt kell működni.
2023. ápr. 27. 09:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél gyógyszertárban drogtesztet és csináld meg előtte. Akkor már csak elhiszi..
2023. ápr. 27. 09:51
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

De szerintetek ez normális, hogy csak azért, mert karikás volt a szeme már drogtesztet kell csinálnia, hogy az anyja elhiggye, mert máshogy nem hiszi, hogy nem drogos?

Nem vagy köteles tesztet csináltatni, azt hisz amit akar, gondolom semmi nincs az életében amin gondolkodhat így unatkozik és ilyeneket talál ki.

2023. ápr. 27. 09:53
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

#5:

Lehet mondani hogy "nem normális", de egy családban az együttműködés a lényeg. Ha az anyjának ilyen jellegű félelmei vannak (valahol jogosan mert elég körülnézni a világban mi zajlik a drogozás tekintetében), és ha a kérdező nyugalmat akar az életükben akkor nem az ellenkezés, vitatkozás, lesz a válasza erre, hanem együttműködik abban, hogy az anyja megnyugodjon.

Arra meg a drogteszt a leggyorsabb, legegyszerűbb lépés.

Vannak akiknél rögtön az ellenkezés, a "csak azért sem működök együtt" mentalitás a divat. De aki rövidre akarja zárni az ilyen jellegű gondját (ebben a témában) a drogtesztet választja.

2023. ápr. 27. 10:01
 7/14 anonim válasza:
100%
Juj rám mit szólna akkor, nekem mindennap karikás a szemem...
2023. ápr. 27. 10:03
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Ja aztán majd csinálhat hetente tesztet mert anyuci szerint karikás szeme csak annak van aki heroinozik
2023. ápr. 27. 10:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8:

Az neki csak egy pisibe kerül, és majd anyukája fizeti a drogtesztet.

Ha már az anyukája nem bízik benne, akkor tegyenek mindketten hozzá a dologhoz. A kérdező együttműködik, az anyukája meg fizesse ki a drogtesztet ha nem hisz neki.

2023. ápr. 27. 10:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Óó ez eszembe se jutott. Tényleg ez a legegyszerűbb megoldás. Köszönöm a tanácsot.
2023. ápr. 27. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!