Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai szülők többsége kevés...

A mai szülők többsége kevés szexpartnerrel volt élete során? Ez is az oka annak, hogy erőszakosan el akarják tiltani a gyereküket a kicsapongó élettől?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 21:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a saját életükben elkövetett hibáktól akarják megkimélni, meg hát ugye a "kicsapongó" élet nem mindig nyerő dolog..
2023. ápr. 26. 21:30
 2/14 anonim válasza:
79%

Anyám és apám 30+ éves korukig otthon laktak. Anyám lefeküdt 25 éves kora körül egy csávóval, mert szégyellte, hogy szűz. Apám azt mondja, hogy anyám előtt volt 4-5 barátnője, de szerintem egy se volt.

Mégis tiltottak mindentől és mindenkitől.

2023. ápr. 26. 22:01
 3/14 A kérdező kommentje:
A 4-5 még bőven a kevés kategóriába tartozik szerintem.
2023. ápr. 26. 22:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A sok szexpartner sosem generáció függő volt :)

Igaz a szüleink talán nem éltek annyira szabad világot, mint mi most , de azért okkal vannak ellene, és igazolni tudom .

Simán be jöhet egy betegség, vagy nem kívánt gyerek, ha szülő vagy , ettől akarod leginkább óvni a gyereked, szóval érthető .

Anno ok is tudtak élni, de ok is jártak rosszul vagy hallottak róla, ezt pedig nem akarjak a saját gyereküknek.

Illetve végülis ki mit választ, ha valaki úgy érzi jól magát, hogy sosincs kapcsolata vagy csak lesz és mindent megragad, szíve joga, de egy szülő sem hallaná ezt jó szivvel :) Nekem nincs gyerekem de én se örülnek neki.

A szeretet /szerelem olyan dolog, amit minden szülő kíván a gyerekének, tartósan, egy szexuális kapcsolat vagy futó kaland pedig nem tartalmazza, ennyi . Jót akarnak. Tehát azt, hogy találj egy megbízható személyt az életedben akivel ezt biztonsággal megteheted . Érthető és reális elvárás. Én is ezt kívánnam a saját gyerekemnek .

Ha elvezet céllal teszed, nem állandó partnerrel, az a te szíved joga és teljesen rendben van, de ezt neked kell megmagyarázni nekik :) vagy nem :) Szóval érthető a nyomás , de végülis felnőtt korban már nincs hatásuk erre. Ez meg vagy jó vagy nem :)

2023. ápr. 26. 22:11
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Hát nézd...én 40 múltam, a gyerekeim 15 és 13 évesek. Nekem az a baromi nehéz, hogy hogyan adjam elő azt a dumát, amit nekem a szüleim, miszerint "szeretkezni csak szerelemből lehet és a szüzesség érték" mindezt úgy, hogy 15 évesen poénból vesztettem el a szüzességemet egy sráccal, több, mint 100 partnerem volt és szexfüggő vagyok. Rohadt nehéz! Mert azt nem akarom, hogy a lányom olyan felelőtlen legyen, mint én voltam, de közben meg full hiteltelen vagyok. Így nálunk a férjem nyomja ezt a hűség, szerelem, stb. dumákat, neki pár kapcsolata volt csak előttem.
2023. ápr. 26. 22:15
 6/14 anonim ***** válasza:
9%
5*gondolom akkor nem vagy hüséges a férjedhez és megcsaltad már,
2023. ápr. 26. 22:31
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Nyitott kapcsolatban élünk, csak ő nem kezd másokkal. Nincs nagy szexuális étvágya, heti 3-4 alkalommal bőven elvan. De elfogadott anno ilyennek.

2023. ápr. 26. 22:58
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem. Nagyapám orrba szájba csalta nagyanyámat, rossz nyelvek szerint pár féltesót is elpotyogtatott emiatt, mégis kiakadt amikor apám először ottaludt anyámnál 20 évesen, amikor már anyu menyasszony volt...
2023. ápr. 27. 05:21
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Anyám 3 emberrel volt, ebből egy apám. Egy komoly kapcsolat, egy rövidebb és a leghosszabb apám. Apámnak meg csak anyám volt komoly és csak vele feküdt le.

Anyám azt akarta már 12 éves koromban is hogy legyen barátom (oké csak ilyen kézfogás szinten), apám meg azt akarta, hogy majd 30 évesen legyen akivel csak gyermeknemzés céljából szexelek kétszer egész életünkben. Na ő gyűlölte a tényt hogy párkapcsolatban vagyok egészen 21 éves koromig. Szabotálta is ahogy tudta, nem aludhatott nálunk egyikőjük sem, ha átjött gonoszan nézett, egy ideig én sem aludhattam ott de aztán igen de csak heti egyszer.

Aztán egy ideig nem volt senkim akkor már apám is kérdezgette mi van a fiúkkal, lehet akkor már úgy volt vele kell neki unoka és alapozzam meg most. Anyám szerint meg folyamatosan kapcsolatban kell lennem, szerinte egy fél év szingliség is nagyon nagyon sok.

Amúgy gondolkoztam sokat azon apámnak mi baja volt, egy ideig azt hittem az hogy szexelek, de szerintem simán csak úgy érezte kicsúszik a kezéből a kontroll és ezt nem bírta elviselni.

2023. ápr. 27. 06:36
 10/14 NTBS ***** válasza:
63%
Szerintem inkább féltésből teszik.
2023. ápr. 27. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!