Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vakaki tapasztalt hasonlót...

Vakaki tapasztalt hasonlót élete során?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már fiatal.

Háromgyerekes édes anya vagyok,úton van a negyedik babám.

A problémám gyökere az anyám.

Soha nem foglalkozik velük,de mondjuk velem se.

Csak saját magával.

Nyilván tartom vele a kapcsolatot de már kezdem unni amit évek óta művel.

Évek óta telefonon hallgatom/hallgatjuk-

Megfogok dögleni,nagyon beteg vagyok.

Nem tudom ezt elvégezni,nem tudom azt elvégezni.

Nagyon rosszak lettek az eredményeim,nem tudom meddig fogok élni még.De jó lenne ha már megdöglenék.

Az igazság az hogy évek óta semmi nem változik,persze amikor alkoholt kell fogyasztani semmi baja.

Akkor nem beteg.

Engem ez olyan szinten lehúz,hogy elmondhatatlan.

Jelenleg itthon vagyok,sokat járunk a lányaimmal strandra és csak nézek hogy tőle 15-20 évvel idősebbek unokáznak.

Komolyan ilyen szép,es értelmes unokáim lennènek minden időmet nekik szentelném.

Ő meg folyamatosan csak nyomja hogy itt fáj ott fáj megdöglök.

Bármilyen orvoshoz megy,nála mindig daganatot találnak,de “érdemben” semmi nem történik.

Legutóbb én vittem hasi uh-ra,minden negatív lett,majd később már azt mondta félreolvastam a leletet,mindenhol találtak eltérést.

Sajnos rohadt patt helyzet ez,de bármikor keresem nyomja a pofàmba a sz@rt,ami már úgy érzem megfojt,és lenyom.

2021. júl. 19. 06:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%

Kevesebb kontakt kellene vele.

Megváltozni nem fog.

Ha veled sem volt olyan anya,mint szeretted volna,akkor nem értem az elvárást,hogy minek unokázna.

Persze vannak nagyszülők, akiknek az unoka ez élet,de megértem azt is,aki köszöni,de nem kér belőle túl sokat.

Nálatok meg az a helyzet,hogy jobb ha nem erőltetitek, nem lenne jó hatással a gyerekekre.

2021. júl. 19. 06:16
 2/24 anonim ***** válasza:
95%

Vannak ilyenek. Nem kell vele tartani a kapcsolatot.

Gyakori félreértés, hogy az unokákat szeretni kell, meg foglalkozni velük. Nem kell. Szerencsés, ha iyg történik, de nem kell.

2021. júl. 19. 06:16
 3/24 anonim ***** válasza:
95%
Kerüld ki, nem kell kapcsolatot tartani.
2021. júl. 19. 06:24
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Senkivel nem kell kapcsolatot tartani, aki rossz érzéseket kelt benned, negatív veled, még ha az illető az anyád, akkor se.
2021. júl. 19. 06:25
 5/24 A kérdező kommentje:

Ha meg nem keresem és nem hivogatom,akkor meg azt hajtja hogy mindig a gyereknek kell keresni a szüleit,hogy ő mennyit segitett az öreganyáméknak,munka,gyerekek mellett.

Így a vitát elkerülve inkább keresem.

2021. júl. 19. 06:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor el is döntötted,hogy minden marad a régiben.

Majd ha úgy érzed már sok ez így,akkor változtatsz.

2021. júl. 19. 06:54
 7/24 anonim ***** válasza:
18%
Nárcisztikus személyiségzavar tipikus esete. Pszichológusnál van a helye.
2021. júl. 19. 07:00
 8/24 A kérdező kommentje:

Tömi magába a nyugtatót,persze erre ráiszik.

Engem csak egy érdekel,sose legyek olyan mint ő.

2021. júl. 19. 07:06
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy magadat nem véded meg tőle, az egy dolog. De hogy a gyerekeidet is kiteszed a hatásának , az sokkal rosszabb.
2021. júl. 19. 07:17
 10/24 A kérdező kommentje:

Gyerekeimet nem eri semmilyen hatás,mivel nulla kontakjuk van vele.

Már a gyerekeket is bekóstolta,hogy milyenek mert sose írnak messengeren hogy mi van vele?

Ő meg nem fog nekik mert az unokáknak kell😝

2021. júl. 19. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!