Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek ha az anyám...

Mit tehetek ha az anyám kikeszit? 20/L

Figyelt kérdés

Folyton mindenért engem csesztet takaritani kell , barmi kell nem a 13eves tesomat hivja hanem engem holott en ennyi idosen mar felmostam es porszivoztam is .Nem enged vezetni sem fujja hogy majd ha eljon az ideje de nem is jarunk autova szinte semerre igy nagyon ritka ha kormanyhoz jutok.Megkerezek valamit es mar ordibal szerinte mindenki hulye es mi mindent szarul csinalunk kiveve o .Apukammorgos tipus de nem

Kot bele mert nem aksr vitat igy o csak nezi amikor minket szid. Nap mint nap ordibal vmiert nem telik el ugy nap h ne tenne ha egy rossz mondad el

Hagyja a szankat ami neki nem tetszik mar hulyek vagyunk es kiabal folyamatosan ideges a semmiert es tenyleg ha esetleg elmomdanek

Neki egy melyebb dolgot buztos vagyok benne h nem elfogadna megertene csak b@@Ztatna kiabalna es elhordana mindenfele szarnak. Egyszeruen elegem van ebbol es nem veszi eszre magat kikeszit es lelki terrorba tart nem birok vele lenne hideg raz ha a kozelembe van mert tudom

H par percen belul ijra orditani fog csak egy rossz szoert is szerintetek mit lehetne tenni esetleg nyugtatokaz kene iratni neki vagy mo hathat hogyan beszelhetnek vele

H alljon le mert mindenkit kikeszit?

2023. ápr. 24. 11:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Jó valóban borzasztó az írásképe, ne kössünk már bele mi is. Anyukád mindig ilyen volt?
2023. ápr. 24. 13:00
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
Költözz el.
2023. ápr. 24. 13:48
 13/22 A kérdező kommentje:
Hat tesom szuletese utan tunt fel jobban elvileg kiskoromba ment tonkre az ,,idegrendszere’’ mert rossz evo voltam de attol nem kene minden nap igy viselkednie es egyszeruen nemtudok mar mit tenni
2023. ápr. 24. 14:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem kotlozhetek el mint mondtam mert nemtudom egy haztartast egyedul fenttartani
2023. ápr. 24. 14:30
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Függeszd fel az egyetemet, és menj el dolgozni. Mivel 25 év alatt vagy, még jobban is fogsz keresni, mint az átlag.

És írj lassabban, ha már ennyire okádékul írsz gyorsan.

2023. ápr. 24. 14:34
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Figyi, ez nálatok így működhet. Valószínű őt is az anyja készítette ki idegileg. De azért szült kettőt.
2023. ápr. 24. 14:37
 17/22 anonim ***** válasza:
46%
Én is el akartam költözni ennyi idősen a kontrollmániás szüleimtől, de nem tudtam. Ha visszamennék az időben felszednék egy srácot akinek saját lakása van és elég lenne diákmunkáznom, aztán kevés pénzből külön élhetnék. Hidd el nem kevés embernek vesznek lakást, én Tinderen többe is belefutottam.
2023. ápr. 24. 18:56
 18/22 anonim ***** válasza:
10 Te beszélsz? 😅
2023. ápr. 25. 03:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A költözésen kívül? Semmit... Szakember kéne neki, de esélytelen, hogy elmenjen. Valamiért nagyon nincs kibékülve a saját életével és ezt rajtatok vezeti le.
2023. ápr. 25. 12:55
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Ne legyél lusta segíts neki te is a takarításban, értékeli egyébként ha csinálsz valamit?
2023. ápr. 25. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!