Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez a teljes elszigetelődés...

Ez a teljes elszigetelődés kikészít, mi tehetek?

Figyelt kérdés

Anyával csak ketten élünk. Apa meghalt. Ebben a cudar vilagban szeretnem ha legalabb mi osszetartanank. Van hogy irtózatosan kikel magából, engem okol mindenért.

Viszont ha lehiggad annyit nem mondana hogy "ne haragudj".

En ha kikelek magamból, bánt a dolog bocsánatot kerek. Nem tudom, az egyfajta gesztus hogy fontos a masik nekunk, nem akartuk megbántani.

De anya ... Hiaba mondtam neki hogy engem ez bant hogy Ennyire rideg , "nincs bocsánatkérés,minek.." Nem kerek én bocsánatot" . Hangzik a valasz..:(

2015. nov. 10. 05:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Ebben MI az elszigetelödés?

Menj emberek közé, és ne anyádat akard nevelni. A nem egészen fiatal korosztálynál az a lehetetlenség körébe tartozik, hoyg egy szülö a gyerektöl bocsánatot kérjen.

De a te esetedben még az is lehet, hogy ö egyáltalán nem érzi, hogy hibázott volna.

NEm írtad, mennyi idös vagy, mert annak is lehet jelentösége.

2015. nov. 10. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!