Mit tehetek ha az anyám kikeszit? 20/L
Folyton mindenért engem csesztet takaritani kell , barmi kell nem a 13eves tesomat hivja hanem engem holott en ennyi idosen mar felmostam es porszivoztam is .Nem enged vezetni sem fujja hogy majd ha eljon az ideje de nem is jarunk autova szinte semerre igy nagyon ritka ha kormanyhoz jutok.Megkerezek valamit es mar ordibal szerinte mindenki hulye es mi mindent szarul csinalunk kiveve o .Apukammorgos tipus de nem
Kot bele mert nem aksr vitat igy o csak nezi amikor minket szid. Nap mint nap ordibal vmiert nem telik el ugy nap h ne tenne ha egy rossz mondad el
Hagyja a szankat ami neki nem tetszik mar hulyek vagyunk es kiabal folyamatosan ideges a semmiert es tenyleg ha esetleg elmomdanek
Neki egy melyebb dolgot buztos vagyok benne h nem elfogadna megertene csak b@@Ztatna kiabalna es elhordana mindenfele szarnak. Egyszeruen elegem van ebbol es nem veszi eszre magat kikeszit es lelki terrorba tart nem birok vele lenne hideg raz ha a kozelembe van mert tudom
H par percen belul ijra orditani fog csak egy rossz szoert is szerintetek mit lehetne tenni esetleg nyugtatokaz kene iratni neki vagy mo hathat hogyan beszelhetnek vele
H alljon le mert mindenkit kikeszit?
Egyetem
Mellett nemtudom elkoltozni egy kulon lakasba es ezt fenttartani ,enni es kocsit vasarolni es ettol fuggetlenul a testverem ugyanugy szenved
"gyorsan irok"
De mielott elkuldesz valamit, atnezheted es kijavithatod. Ez igy okadek, mar bocs. Alapnak kene lenni, hogy megtiszteled azokat, akiktol valaszt varsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!