Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a legkedvesebb emlèked a...

Mi a legkedvesebb emlèked a szüleidről?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 12:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Apum: rgy vesztes mecs után szomorkodtam, ès azt mondta, hogy büszke rám.

Anyumat nem ismertem (2 èves koromban meghat) van egy videóm róla, mikor terhes volt velem, egy hintaszèkben hintázott, ès ènekelt nekem. Gyönyörű volt a mosolya.

2023. ápr. 23. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Apám: mikor gyerekek voltunk a nővéremmel, minden este mesélt, szavalt, mikor mi. Amikor nem bírtunk magunkkal, akkor mindig az "Aludj el szépen Kisbalázst" mondta, de Balázs helyett a mi nevünkkel, szinte rimánkodva, túljátszva, szörnyen vicces volt.

Anyám: nagy tél volt, majdnem térdig érő hóval, a tesómmal meg apánkkal lent voltunk szánkózni, teljesen átfagytunk, mindenünk csurom vizes volt, de nagyon élveztük. Mire hazamentünk, Anyu kérés nélkül főzött teát, kiültem az ablakba és néztem a többi játszó gyereket a panelablakból. Akkor ott kerek volt a világ.

Együtt: (világ életemben fiús voltam, bütyköltem, fára másztam, bogarat, békát gyűjtöttem, fiúkkal bandáztam. Egyébként hetero vagyok, csak nem szerettem a lányos játékokat, unalmasak voltak) nem emlékszem, hány éves voltam, de egy karácsony este megragadt. Rengeteg fiús játékot kaptam, egy csomó lendkerekes kisautót, imádtam őket, még az ágyamba is vittem őket aludni. (Végre nem babákat/ruhácskákat kaptam!!!)

2023. ápr. 24. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!