Nektek mi a legkedvesebb emléketek valamelyik rokonotokkal?
Lehet fura és nem érthető mi lenne pontosan a kérdésem, ezért leirom az enyémet :)
Nekem anyukám húgával van egy nagyon kedves mondhatni emlékem.
Olyan 7-8 éves koromban elvitt valahova és én köszönetképp rajzoltam neki és ráírtam a lapra, hogy "köszönök mindent, nagyon szeretlek". Aztán ahelyett, hogy odaadtam volna neki felraktam hűtőmágnesekkel a hűtőre.
Azóta eltelt 11-12 év és még mindig ott van a hűtőjén az a nagyon, nagyon gagyi és hát, nem túl művészi rajzom. :)
Akárhányszor megyek hozzá és meglátom mindig leirhatatlan érzés, hogy mennyire fontos neki az a rajz, amit amugy 2 perc alatt csináltam, de tényleg nagy szeretettel.
Igaz 10 év van köztünk, de nekem ő az a rokonom, akit soha az életben nem akarok elveszíteni.
Nektek van ilyen rokonotok? Ha van hasonló történetetek,amire szivesen emlékeztek vissza örömmel fogadnám, ha megosztanátok velem. :)
19/L
Hűha, mennyi hasznos válasz...:D
# Megtaláltad a lényeget.Volt saját hűtője akkor is, mert mamámék padlása meg volt csinálva külön lakásnak, ahol ő "egyedül lakott" és ott volt nyilván hűtő is.Azóta egy másik hűtőn van, így Kedves #1 nyilván észrevette, amikor átrakta a hűtőmágnesekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!