Mi a legkedvesebb emlèked a szüleidről?
Kisgyerek voltam, a fürdőkádban habfürdőztem. Apám mellettem ült, már megmosta a hajamat. Szinte kilógott a kádból a sok hab. A fejére rakosgattam a habot, apám meg mondta, hogy ne tegyem. Egyre csak építkeztem, formáztam, míg már legalább harminc centi magas, pufi, vattacukorra hasonlító habfejfedő állt a fején. Nagyot nevettem, viccesen nézett ki. Apám vágta komikusan az arcokat, amitől csak még jobban nevettem.
Anyámról nuku. Az egyetlen, ami róla kellemes emléket idéző, hogy mindig jó illata volt, de ez inkább egy arc, test, kép nélküli érzés. Amikor ovis voltam, lelépett. Inkább kellemetlen emlékeim vannak róla.
7+ Hát nem lett. Átlagon felül értelmes és intelligens a lányom. De legalább az is kiderült, hogy ezek szerint az apám is ilyen volt, mert 4 nyelven beszélt és konzervatóriumot végzett.
Jobb később mint soha a titkokra rájönni:D
6-8 éves koromban, apukámmal egy téli napon legokkal játszottunk, miközben kint hullott/szakadt a hó, aztán később elmentünk hóembert építeni.
Manapság már azt se tudni mi az a hó, legonk sincsen, és apukám sem...
Illetve azt nagyon szerettem még, amikor, szintén ebben az időszakban, szüleimmel elmentünk Pestre vásárolni, kaptam játékot, pl Barbie babát, és este mentünk hazafelé kocsiban. Hiányoznak azok az autós utazások.
7
Nagyon sajnálom, rossz érzés volt olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!