Szülők, hogyan cselekednétek, ha a 16 éves lányotok egy nap beismerné nektek, hogy terhes, és nem tudja kitől?
Megpróbálnék felébredni ebből a rémálomból.
Végignyomorogtuk az ő gyerekkorát is, nem szeretnék még egy ilyet, sem unokát.
Szia, én annyit mondanék neki hogy saját döntése hogy megtartja e vagy nem, de természetes örülnék neki ha megtartaná, az hogy nem tudja kitől van hát furcsán néznék egy nagyott 😄 Segitenék mindenbe neki mivel a lányom! Én szerintem ülj le vele mondd el neki szépen hogy mivel jár egy baba, és azt is hogy lelkileg rossz lesz ha elvetetné, és ne érdekelje az hogy pl a szomszéd mit szol hozzá. Minden kisbaba meg érdemli az esélyt. Gondolj bele nagyon sok olyan férfi van aki elfogadja hogy a nőnek van gyereke. Az hogy iskola nincs neki befejezve nem ördögi dolog. Nagyon sok szakma ingyen letehető pár honap alatt. Nézd meg rengeteg embernek akinek van szakmája mégis a gyárba szallagnál dolgozik. Nekem van egy 4 éves gyerekem 20 évesen szültem, most újból terhes vagyok úgy hogy azt mondták nem lehet még 1 :( 1 évesen bölcsibe adtam és mentem dolgozni. Óvodába lenéznek az anyukák , és kit érdekel 😅😅 Ja és igen van szakmám de iskolai gyakorlaton kivűl soha nem dolgoztam benne és nem is fogok. És ugyan igy csináltam volna végig 16 évesen is.
Én nem tenném tönkre lelkileg a lányomat, hiába erőszakolna barki rá lehet inkább el is szökne stb.. Gondolj bele lányodnak a jövöjéből csak nem erőszakolnád rá hogy vegye el a leendő gyermekét. Az hogy 16 éves akkor is mellette álnék nem fodulnék ellene. Nagyon sok van aki fiatalon szült és nem bánta meg. Neked is jó érzés volt mikor a elsőnek a kezedbe tarthattad a kisbabát. Neki is jó érzés lenne. 15 évesen szülte első gyerekét a barátnőm szülei meghaltak már elötte, és már a 3 ik gyerekével terhes 22 évesen , semmi nem bánt meg. (És nem nem gazdagok ) de megteremtenek nekik mindent.
Sok szülő most nyugodtan támadhat 😅😅
12:12
Emiatt nem fognak támadni, az abortuszrajongóknál az veri ki a biztosítékot ha unokának nevezed azt a pöttöm emberkét amelyik a lányuk méhében fejlődik, de jobbnak látják kikapartatni.
Kösz, ez rendes tőled de csak szólok hogy a meddő párok átlag 4-5 évet várnak egy örökbefogadható babára, nem valószínű hogy fintorognának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!