Szülők, hogyan cselekednétek, ha a 16 éves lányotok egy nap beismerné nektek, hogy terhes, és nem tudja kitől?
#9,10:
Persze, persze, öljetek meg egy egészséges babát azért mert szarul neveltétek a lányotokat, mekkora erkölcsi nullának kellene már lenni egy ilyenhez.
Ha meg valaki 16 évesen terhes, az azt jelenti hogy kb 17 lesz mire eljön a szülés ideje, ez azért már bőven az a kor amikor nem káros az egészségre, szóval csak fejezzük be az ürügykeresést és a hazug önigazolási kisérleteket. Oké, tudom hogy ebbe a mai világképbe nem illene bele, mert "mit szólnának a szomszédok?", stb...
Amúgy ateista vagyok, még mielőtt vki azt hinné hogy vallási alapon prédikálnék.
(És még a pontozáson hőbörögtök infantilis módon, LOOOLLL)
6-7, gondolom akkor TE kihordanád helyette.
Ja, nem csak a szád nagy, amúgy jelentettem a gyilkosozót.
Hogy kérdezhetsz ekkora baromságot, egy normális ember nyílván mindent megtenne a saját gyereke, unokája egészségéért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!