Mit szólnál ha a 16 éves fiad egy 19 éves fiúval járna?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 00:30
1/51 anonim válasza:
Semmit, kapna egy csomag óvszert meg síkosítót. Legyen boldog azzal a másik fiúval. Nem kell ilyenen kiborulni, teljesen rendben van ez így. Én is 19 évesen jöttem össze az akkor 17 éves barátommal. Most vagyok 30 és még mindig együtt vagyunk.
2/51 anonim válasza:
Jó kezdet, de csak amíg nem talál egy 30-ast.
5/51 anonim válasza:
Varnék neki minden ruhájára lefelé fordított rózsaszín háromszöget.
Régen ez így volt kötelesség.
És mivel megrontotta a kis 16 éves kölköt, fegyverrel kenyszeríteném, hogy az első biztonságos országban ahol engedik ezt, vegye feleségül vagy férjül, mindegy is csak legyen hozomány
6/51 anonim válasza:
Vele örülnék, és pontosan úgy, mintha hetero lenne, beszélgetnék vele arról, hogy vigyázzon magára, hogy a szex nem csak testi, de lelki dolog is, és mellette állnék, hogy támogassan, történjen bármi is. Drukkolnék neki, hogy az első kapcsolata ne legyen rossz élmény végül.
7/51 anonim válasza:
Jók ezek a "mit szólnál..." kérdések.
Itt legalább azt is láthatjuk vannak még "elfogadó" emberek akik a természet törvényeit csak akkor ismerik ha a "klímakatasztrófa" és "globális felmelegedés " hívószavakat meghallják
8/51 anonim válasza:
Attól tartok: "követi a divatot" és "ezt látja", propagálva van ez mostanában, elég erőteljesen.
9/51 anonim válasza:
A természet törvényei itt is aktívak hetes, pl utód nem lehet ilyen esetben.
10/51 anonim válasza:
Senki nem lesz buza a propagandatol. Divatbol egy hetero nem tud a sajat nemevel dugni.
Semmit nem szolnek, elfogadnam oket, a korkulonbseg sem tul nagy, ha normalis a masik srac is, nem latnek gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!