Mit reagálná erre? sértő?
Figyelt kérdés
rokonok mondják nekem, : "tiszta apád vagy Ákoskám, a menésed, a mozgásod, a humorod, az okosságod, mindened olyan mint apádé" ezt mondják anyám rokonai meg apámé is.2023. ápr. 21. 07:07
1/12 anonim válasza:
Mi lenne ebben sértő? Melyik szó jelentése nem világos?
2/12 anonim válasza:
Hacsak nem utálják apádat, mint a cart, de az okosság ebben a kontextusban is pozitívum, akkor ez egy szimpla ténymegállapítás, semmi sértő nincs benne.
3/12 anonim válasza:
Ha nem érted, akkor igen, kifejezetten sértő Ákoskám. A humorod, okosságod része főleg.
4/12 anonim válasza:
Ja, és mit reagálnék? Azt mondanám: H.ülye vagy ám te, de nem én...
6/12 anonim válasza:
Egyrészt egyáltalán nem sértő, semmi rossz nincs benne. Másrészt még ha sértő lenne is: én biztos nem adnék olyan emberek véleményére, akik ezt így fogalmazzák meg. Gondolok ezalatt az olyan kifejezésekre, mint a "menés".
7/12 anonim válasza:
Attól függ ki mondja, és hogy mondja, szeretettel, melegséggel vagy gyűlölettel és tele vulgarítással.
8/12 anonim válasza:
7+ Ez amit te írtál a nyitó kérdésedben ez szerettetteli,
a gyülölettel teli: olyan vagy mint az a degenerált apád, hogy d.ölne meg már..ő is, és te is..hogy dhögöltél volna meg bennem..
Érzed a különbséget a kettő között?
9/12 anonim válasza:
8+
A te példádra akik ilyen és ennyire hasonló emberek: nálunk a lányom és én vagyunk igy-szó szerint kiköpött másom, max. megköszönjük és mosolygunk rá..
Fodrász, kozmetikus suli bárhol ha ketten jelenünk meg,. vagy engem ismertek, és utána meglátják a lányom..
10/12 anonim válasza:
Az okosságoddal biztosan mellélőttek.
Ha ezen kattogsz itt, akkor buta vagy, mint a föld.
Sértődj meg, ha annyi eszed van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!